Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2008, 12:43   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Genç Bayanlarımız Türkiye Şampiyonası’nda

İstanbul Ligi’ni Şampiyon olarak tamamlayan Genç Bayan Basketbol Takımımız, Ordu’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’na katılacak. İstanbul Ligi’nde oynadığı 28 maçın 26’sını kazanarak sezonu Şampiyon bitiren Siyah Beyazlılarımız, 13-18 Mayıs tarihleri arasında Ordu’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda kupa için mücadele edecek.
Statüye göre şampiyonaya katılacak 16 takım ilk turda 4’erli 4 grupta bir üst tura yükselme mücadelesi verecek. Grup maçları sonrasında ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek. Takımımız’ın rakipleri Pazartesi günü yapılacak kura çekimiyle belli olacak.
Türkiye Şampiyonası’yla ilgili olarak internet sitemize açıklamalarda bulunan Basketbol Altyapı Sorumlumuz Murat Murtezaoğlu, Ordu’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda da Şampiyonluk kazanmak istediklerini belirterek, “İstanbul Ligi’ndeki şampiyonluğumuzu 28 maçta 26 galibiyet kazanarak hak ettiğimizi gösterdik. Bu sezon iyi bir form yakaladık. Bunu kupada da sürdürerek Türkiye Şampiyonu olmak istiyoruz” diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla