Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2006, 23:22   #1206
pasadena_1903
Guest

pasadena_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BASEL TADINI KAÇIRDI!.. 24f_write_month(6) Haziran 2006 21:40Click the image to open in full size.

Beşiktaş yabancı oyuncu konusunda transfer çalışmalarını sürdürürken, Basel kulübü yöneticileriyle Delgado'nun transferi için görüşmek için İsviçre'ye giden ikinci başkan Murat Aksu, İstanbul'a döndü.

Uzun süredir Delgado'yu kadroya dahil etmeye çalışan Beşiktaş'ın, İsviçre kulübüyle görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Bu arada siyah-beyazlılar, kulübün yönetim kurulu üyelerinden Süleyman Eren'in çocukları Burak, Tayfur, Serhan'ın sünnet düğününde bir araya geldi.

Ceylan Intercontinental Otel'de gerçekleştirilen düğüne, ikinci başkan Murat Aksu ve diğer yöneticilerle teknik direktör Jean Tigana ve bazı futbolcular katıldı.

Beşiktaş As Başkanı Murat Aksu, Basel'in istediği 5 milyon Euro'luk teklifi kabul ettiği ancak bu seferde İsviçre kulübünün düşünmek için süre istediği belirtildi.

Basel Delgado için kesenin ağzını 6,5 milyon Euro'dan açmış en son 5 milyon Euro'ya kadar inmişti. Beşiktaş ise 2,5 milyon Euro'dan başlamış en son 4 milyon Euro'ya kadar fiyatı yükseltmişti. En son Tigana'nın ''sistemimi bu oyuncu üzerine kurdum mutlaka alın'' sözleri üzerine Basel'in istediği fiyatı kabul eden Beşiktaş'ta, As başkan Murat Aksu transferi bitirmek için İsviçre'ye gitmişti.

Pazartesi günü saat 15:00'de toplanacak Beşiktaş Yöentim Kurulu, Basel'in tavrına göre Delgado konusunda son kararını verecek. Siyah beyazlı yönetim, Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu için Salı günü toplu halde Ankara'ya gidecek.

MARATON.COM.TR ÖZEL NOTU: Bu haber siyah beyazlı kulübe yakın kaynaklar tarafından doğrulatılmıştır.

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
Click the image to open in full size.