Alıntı:
autopsy´isimli üyeden Alıntı
Dostum sanırım anlatamadım.Yazımı dikkatle okursan demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.Ben yönetim başarılı ya da değil demedim.Bu acizliktir ya da değildir de demedim.Olayların gelişimi düşündüğümüz gibi olmayabilir dedim.Tigana şöyle demiş,böyle demiş,yönetim 2 aydır uğraşıyomuş da 500.000 Euro için çingenelik yapıyomuş vs vs gibi haberlerin doğruluğuna nasıl emin olabildiğinizi anlamıyorum.Tigana bunları söylerken yanındamıymışlar acaba.Adamın basın toplantısında dediği tek şey."Delgado pahalı ama alabilirsek çok iyi olur çünkü öyle bir oyuncuya çok ihtiyacımız olacak." Ya da bunlar tamamıyle bir yanıltmacadan da ibaret olabilir.Hiç bir zaman kulüplerin tek bir planı yoktur.Yönetim gerçekten uğraşıyor da olabilir ve alamamış da olabilir ama uğraştığı tek adam bu olmayabilir.Diğer yönden bakacak olursan takımdaki dengeleri bozdurtmam,fiyat olarak çok uçmamalıyız diyen de Tigana.Zaten ben Delgado alınmasın demiyorum ama körü körüne bu konuya takılmamak gerektiğini düşünüyorum.Eminim ki Tigana'nın ve yönetimin kafasında başka isimler de vardır demek istiyorum.Konuşulan fiyat az buz değil.Ben Delgado'yu çok izledim.Gerçekten iyi futbolcu ama ulaşılmaz bir adam da değil.Fiyatının 20 milyon Euro'ya falan çıkacağından da o derece emin değilim.6.5 milyon Euro'ya Delgado kalitesinde başka birileri de rahatlıkla bulunabilir diyorum.Bu konu insanlarda obsesiflik derecesine geldi artık.4 ay önce eminim ki şimdi atıp tutanların bir çoğu bu adamı tanımıyordu bile.Başka bir misal vereyim.Pascal'ı aldığımız yıl aylar boyunca P.Van Hooijdonk adı geçti.Olay uzadı da uzadı,adam bir türlü ikna edilemedi sonra zar zor Nouma'yı şampiyonlar ligi ön eleme maçına(Levski Sofia maçı) yetiştirdiler.Şimdi aciz mi oldu yönetim bu durumda ?
Özetle şunu söylemek istiyorum.Önce ne olacağını bekleyelim.Medya'nın her salladığına inanmayalım.Tahminimizden farklı şeyler de olabilir.Eleştirmek için zaten çok vaktimiz olacak.Ama burada herkes kendini tatmin ediyor.Okuyor sağdan soldan bir haber.Geçiyo klavyenin başına sallıyo allah belanızı versin diye.Böyle taraftarlık olmaz.Şunu da söyleyeyim ben burada yönetimi falan savunmuyorum.Sadece tepki verirken biraz dikkatli düşünmek gerektiğini söylemeye çalışıyorum.İnşallah alınır Delgado.Emin ol dostum ben de çok sevinirim. |
Benım dusuncemde senınkıyle aynı ama surada problem var haberın her turlusunu medyadan takıp etmek zorundayız baska alternatif yok ancak yonetımde olursan daha kesın bılgıye sahıp olabılırsın ...delgado transferınde tum gazeteler gelıcek para sorunu var yazıyodu hepsımı yalan haber ? Farzedelım aldatmaca..en mantıklısıda bu olur baska bır topcuya yonelırler ama bu topcu ıcın ne kadar pazarlık yapıcaklar cok fazla zaman kalmadı artık eger kurulu bır takım olsaydı dunya kupası sonrası beklenırdi ama takıma format atıldı ne kadar cabuk alınırsa o kadar ıyı ben daha oncede yazdım delgadoyu ne ızledım ne tanıyorum oyuzden gelmedıgı ıcın cok fazla uzulmedım tek kızdıgım 2 aydır tum besıktas medyası delgadoyu konusuyor buyuk takımsak bıtıreceksın ısvıcreden bos donmuyeceksın riza hocanın dedıgı gıbı bılet parana yazık eger dedıgın gıbı aldatmaca ıse patlatsınlar bombaya gorelım
not:Bomba zaman ayarlı gec kalırsan elınde patlar