Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2008, 09:43   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sağlam Bebbe’de diretiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü, başkan Yıldırım Demirören ile menajer Sinan Engin’e yurt dışından transfer yerine Türkiye’yi tanıyan ve ülkemizde oynayan yabancı oyuncu istediğini söyledi.

BEŞİKTAŞTeknik Direktörü Ertuğrul Sağlam yeni dönemde transfer politikasını değiştirdiğini belirterek dün başkan Yıldırım Demirören ve menajer Sinan Engin ile 2 saat süren toplantı yaptı. Türkiye’yi tanıyan ve Türkiye’de oynayan yabancı oyuncuların takıma daha yararlı olacağını savunan Sağlam, bu yüzden Ankaragücü’nde forma giyen Kamerunlu Bebbe’nin transferikonusunda da diretiyor.

Sistemime uyuyor


Sağlam, "Yurt dışından geçen sezon Higuain, Diatta, Cisse, Gordon gibi oyuncuları aldık. Fakat uyum sorunu takımı olumsuz etkiledi. Bu nedenle gelecek yıl ülkemizi tanıyan yabancı oyuncu alırsak daha başarılı oluruz. İlk etapta Türk vatandaşı olan Kamerunlu Bebbe sistemime uyan önemli oyuncular arasında. Yönetim olarak Bebbe’nin işini bitirirseniz çok mutlu olacağım" dedi.

Yıldız değil, takımın oluşumuna ve yapısına uyacak transferler istediğine değinen Sağlam, "Beşiktaş’ı iki yıl içinde Avrupa’nın en çok konuşulan ekibi haline getirmeyi istiyorum. Bana inanan ve destek veren yönetimi mahcup etmeyeceğim" diye konuştu. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve menajer Sinan Engin ise teknik heyetin istediği tüm oyuncuları kadroya katacaklarını belirterek Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın ile yaptıkları görüşmeden Bebbe konusunda olumlu yanıt aldıklarını ifade ettiler.

1.5 milyon Euro

Aydın da "Fiyat konusunda da önemli bir mesafe katettik. Teknik direktörümüz Hakan Kutlu ile görüşeceğiz. Bebbe konusunda olumlu yanıt verirse bu oyuncumuzu İstanbul’a vereceğiz" diye konuştu. Beşiktaş Kulübü’nün Bebbe için bu oyuncuya 1.5 milyon Euro önerdiği ve Ankaragücü’nün de bu rakamı düşündüğü belirtildi.
Skyblues Ofline