Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2008, 10:01   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gelecek sezona hazırlık Aziz Çankırı

SEZON bitti ve yüzde 99 G.Saray şampiyon oldu. Bu kadar görsel ve yazılı basın tarafından şişirilen (satışlar artsın diye) F.Bahçe de şampiyon olamadı ama; Şampiyonlar Ligi’ne kaldı. Uzun lafın kısası Beşiktaş tüm bu olayların neresinde ve önümüzdeki sezon hazırlıkları ne alemde? Bence en önemli konu Beşiktaş için transfer konusudur. Çünkü gelecek sezon çok daha zor geçeceğe benziyor.
G.Saray
Şampiyonlar Ligi’nde vereceği mücadelede bu kadronun yetersiz olduğunu biliyor ve kesin 2 ya da 3 yıldız oyuncu almak zorunda... F.Bahçe ise mevcut kaliteli kadrosunu daha genişletecek ve Avrupa’da yarım kalan işini bitirmek isteyecek ve de kesinlikle 2 ya da 3 kaliteli yıldız oyuncu transfer edecek.
Peki bu arada Beşiktaş ne yapacak? Herşeyden önce transfere para lazım. Beşiktaş’ta olmayan şey ile transfer söz konusu olamaz. 2 kaynak var; biri Fulya diğeri maalesef Bobo’nun transferinden gelecek olan para. Bir başka kaynak daha var; o da Başkan’ın cebi. Ama o yeteri kadar verdi. Artık başka kaynak yaratmak lazım. Yani biz rakiplerimiz kadar para harcayamayacak ve yine geçen sene olduğu gibi hüsran yaşayacağız. Transfer Komitesi yılan hikayesine döndü. Herkes Beşiktaş’ın başarısından ziyade isminin daha üste yazılması yönünde mücadele veriyor.
Şifo Mehmet
bu konuda en iyi isimdi ve isabetli karardı ama; her zaman olduğu gibi Başkan Demirören yine bu ismi ortaya attıktan sonra da arkasında duramadı. Kaldı ki Demirören bu kulüpteki tek karar merciidir. Maalesef etrafındaki goygoycular yüzünden Başkan, verdiği hiçbir sözünü tutamıyor.
Benim endişem, vakit geçirip transfer treninin kaçması. Kaldı ki gelecek sezonun transferleri aşağı yukarı bu günlerde bitmiş olmalıydı. Düşünün ki Muhammed henüz 12 yaşındayken Barcelona taa buralara kadar gelip onu transfer etmek istedi. Yani tren kaçmadan 1. sınıf mevkide yerimizi alalım. Yoksa zar zor son vagona yetişildiği zaman trenin ön tarafına yerleşmek hayli zaman ve güç ister.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla