Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2006, 04:53   #1
Isvecli_Kartal
Banned
 
Isvecli_Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.

Yıldırım harekatı!
Başkan Demirören, F.Bahçe'nin hocasını ve yeni transferlerini açıklayacağı günlerde iki ünlü yıldızla 'imza şov'a hazırlanıyor.


F.Bahçe'ye darbe
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören; kendisini ve yönetimini her fırsatta eleştirerek yıpratmaya çalışan Aziz Yıldırım'a Türkiye Kupası ve Nobre transferinden sonra yeni darbeler vurmak için müthiş bir planın düğmesine bastı. Başkan Yıldırım Demirören'in çok gizli yürüttüğü bu planın ilk ayağını Click the image to open in full size.yapılacak olan yeni transferler oluşturuyor. F.Bahçe Başkanı'nın bugünkü kongre sonrasında yeni hocayı ve sürpriz transferleri açıklayarak şov yapacağını düşünen Demirören, bu şovun önüne geçmeyi planlıyor.

Kombineler patlar
Başkan Yıldırım Demirören'in prensip anlaşması yapılan, sadece kulübü Basel'in peşin parada ısrar ettiği Delgado ile birlikte iki dünyaca ünlü yıldızı daha ikna ettiği iddia edildi. Beşiktaş Başkanı'nın, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım transfer şovuna başlamadan 1 gün önce veya 1 gün sonra imza attırarak, karşı atakla Fener şovunun önünü keseceği ifade edildi. Yönetim, bu 3 yıldızın imza şovuyla F.Bahçe'ye darbe vurmanın yanı sıra 150 bin forma ve 20 binin üzerinde de kombine kart satmanın hesaplarını yapıyor.

Kaynak : Fotomac

Dogru bölum deyilse, mod arkadaslar kusura bakmayin
__________________
Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana
Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama
Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana.


Konu anahtarcı tarafından (25-06-2006 Saat 08:55 ) değiştirilmiştir.. Sebep: birleşti.
Isvecli_Kartal Ofline