Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2008, 12:33   #47
|RespecT Me|
Banned

|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Explorer´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aynen size katılıyorum...odamda posteri olan bir adamı astıkları için sevinecekte değilim...birileri doğruları kendi konuşur ötekilerde doğru olarak önlerine sunulanları yapmakla mükelleftir...ki biz buna görev deriz...konuya başlık olan polisin yaptığı çirkinlik ortada...ama onun yaptığı çirkinlikten yola çıkarak bunu bütün polislere mal etmek yanlış gibime geliyor...ki orda yapılan yanlış varsa bile yanlışın sorumlusuda tek taraf değildi diyorum ben...ve asılmanın her türlüsü kötü diyorum...bir kez daha

evet asılmanın her türlüsü çok kötü bende istemem konuda yazmış olduğum assınlar kelimesi çok sinirlenmiştim aniden yazmış oldum evet bir polis yüzünden digerlerine de mal etmek yanlış burda haklısınız ama sevemiyorum bu yüzden genelleme yaptım ama o tekmeyi atan polis gereken cezayi çekmeli diyorum
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline