Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2008, 15:58   #1
OoOoEnGiNOoOo
Banned
 
OoOoEnGiNOoOo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Schalke kazandı, Duisburg düştü! İşte Bundesliga

Schalke kazandı, Duisburg düştü! İşte Bundesliga

Bundesliga'nın 33. haftasında Schalke ile E.Frankfurt karşı karşıya geldi. Veltins Arena'da oynanan maçı ev sahibi ekip 66. dakikada Krstajic'in attığı golle 1-0 kazandı.
Sporx TV'den canlı olarak ekranlarınıza gelen maçta çok zorlanan Schalke, aradığı golü 66. dakikada savunma oyuncusu Krstajic2le buldu ve karşılaşmadan galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Werder Bremen ile lig 2.'liği mücadelesi yapan Schalke puanını 61'e yükseltirken, Bremen'in de kazanmasından dolayı 3. sıradaki yerini korumuş oldu. E.Frankfurt ise 43 puanda kaldı.

DUISBURG KÜME DÜŞTÜ Küme düşmeme mücadelesi veren ve bugün şampiyon Bayern Münih'i sahasında konuk eden Duisburg, 3-0 yenik duruma düştüğü maçta ikinci yarıda 2 gol bulsa da sahadan 3-2'lik skorla mağlup ayrılınca Hansa Rostock'tan sonra küme düşen 2. takım oldu.

COTTBUS KURTARDI, NÜRNBERG VE ARMINIA ZORA SOKTU Deplasmanda Hertha ile berabere kalan Nürnberg ve sahasında B.Dortmund'u deviremeyen A.Bielefeld, ligin son haftasında küme düşmeme mücadelesi verecekler. E.Cottbus ise güçlü rakibi Hamburg'u sahasında yenerek 36 puana ulaştı ve küme düşmekten kurtuldu.
Bundesliga'da bugün oynanan maçlarda alınan toplu sonuçlar şöyle;
Werder Bremen 6-1 Hannover
Wolfsburg 4-0 Stuttgart
Karlsruhe 1-3 Bochum
E.Cottbus 2
-0 Hamburg
Duisburg 2-3 Bayern
Hertha 1-0 Nürnberg
A.Bielefeld 2-2 B.Dortmund
Hansa Rostock 1-2 Leverkusen
__________________
Click the image to open in full size.
OoOoEnGiNOoOo Ofline   Alıntı ile Cevapla