Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2008, 21:59   #1
MetiN

MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Talking Kız dan ilginc bi cevap

arkadaşlar olay benim ve arkadaşlarımın başından geçmiş ve TAMAMEN GERÇEKTİR.....

Yaklaşık bir kaç gün önce ablamlara doğru 3 arkadaş gidiyorduk.Tabii geyik yaparak. Click the image to open in full size.Click the image to open in full size. Daha sonra yolun başından gelen güzel bi kız gördük ve kıza takılırdın takılamazdın derken üçümüzde gaza geldik ve kıza laf atmaya karar verdik.Lafı en sağımdaki arkadaşım söyleyecekti.Neyse kız yaklaştı ve kıza şu lafları söyledi:
- waşşşş beeeeee bu ne güzellik anam senin pantolonun olıyım.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
Biz yanda kıkır kıkır gülerken kız arkasını döndü ve aynen :
- tamam pantolonum olmanı kabul ediyorum ama ben o pantolona her sabah iki ayağımı birden sokuyorum. Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.

tabi bu laftan sonra arkadaşlarım ve benim suratımdaki ifadeyi görmeliydiniz Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.

bundan sonra kızlara laf atmıom Click the image to open in full size.

Alıntıdır...

BesiktasForum.NET

.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla