Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2008, 07:09   #1
burki8686
 
burki8686 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çek Yıldızlar Geliyor

Sezonu üçüncü bitirerek UEFA Kupası’na katılmaya hak kazanan Beşiktaş, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. İlk etapta defansı güçlendirmek isteyen siyah-beyazlı yönetimin, bir süredir temasta oldukları Michal Kadlec için Refleks Spor ve Menajerlik Şirketi’ne kulübü temsil etme yetkisi verdiği öğrenildi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile Refleks şirketinin sahibi Olgun Peker’in dün sabah yurt dışına çıktıkları belirtildi. Sağlam İspanya’nın Huelva takımındaki Portekizli Beto’yu takibe aldığı belirtildi. Peker’in ise Sparta Prag kulübünün yetkilileri ve Kadlec’in menajeri ile bir araya gelerek Çek futbolcunun transferi için son noktayı koyacağı vurgulandı.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Başkan Yıldırım Demirören ile daha önce yaptığı görüşmelerde Kadlec’i mutlaka takımında görmek istediğini dile getirmişti. Demirören’in de bu oyuncu için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağı belirtildi.
Bu gelişmelerin yanı sıra Beşiktaş Menajeri Sinan Engin de dün sabah İtalya’ya giderek Udinese kulübü yetkilileri ile Sparta Prag’da oynayan kiralık futbolcuları Tomas Sivok ve Udinese’de forma giyen Tomas Zapotocny için temaslarda bulunacağı öğrenildi. Siyah - beyazlı idareci aynı zamanda Udinese-Cagliari maçını izleyeceği ve bugün de İtalya’da kalarak temaslarına devam edeceği belirdi. Siyah - beyazlı yönetimin Lens takımında oynayan Colibaly’i de mercek altına aldığı vurgulandı.
__________________
Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!!
burki8686 Ofline