Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2008, 13:01   #1
alperenkartal
 
alperenkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören ve Çarşı

Beşiktaşforum'da kayıtlı birçok üye sanırım Beşiktaş'ı yeterli düzeyde takip etmidiği gibi sonucunun ne olacağını düşünmeden yorum yapıyor.. Yorumlardan anladığım kadarıyla öyle gözüküyor.

Son yapılan Vestel Manisa maçında bir arkadaş, Çarşı: ''yönteim istifa'' diye bağırdı diyor ama maça gitmediği için bilmiyor. o maçta Çarşı istifa diye bağırmadı. tüm kapalı bağırdı sadece kapalının üst orta kısmının büyük bir çoğunlu bağırmadı. o carşı istifa diye bağırdı diyen arkadaş ''çarşı satılmıştır diyenler nerede...'' diye bir konu açmış birde...

Yıldırım Demirören'e gelince istifa ederse hangi başkan gelecek o daha belli değil. Bence bu saattten sonra başkan değişirse Beşiktaş zarar görür. oturmuş bir kadro var. Demirören yanlış yapa yapa artık yanlış yapma olasılığını yitirdi. Bu saatten sonra Demirören ucuz topçu alamaz. mecburen kaliteli oyuncular alacak. Şahsen ben seneye Beşiktaş'ın iyi bir takım olacağını düşünüyorum. Bende sevmiyorum Demirören'i ama yapacak birşey yok.

Benim düşüncelerimde Bobo satılır yerine hava hakimiyeti iyi pivot santrafor, mehmet topuz, iyi bir stoper birde sol bek, orta sahanın ortasına hem ileriye hemde defansa yardımcı bir oyuncu alınabilirse süper bir takım olur. Bu söylediğim Tüm transferler fazla paraya mal olmaz. Bobo 10 milyon euoruya satılır 5 milyon euro'ya iyi bir pivot santrofor alınır. mehmet topuz 7-8 milyon euoru ve birde orta saha ile iki defansa 15 milyon euro'ya, yani bu demek oluyor ki. 22-23 milyon euru'ya çok iyi bir takım kurulur. geçen sene 15 milyon dolar harcandı transfere... cisse 2 milyon dolar holosko 5, gordon 2milyon dolar, hakan arıkan 1 milyon dolar, rüştünün bonservisi runje'yeye göre hayli fazlaydı, mehmet yozgatli desen öle.

Mehmet Topuz olmazsa onun ayarında bir oyuncu alınır. Söylediklerim zor ama yapılabilir şeyler. Bence bu sene transferde hata yapılmayacak...Öyle temenni ediyorum İnşallah yanılmam.

Konu alperenkartal tarafından (12-05-2008 Saat 17:47 ) değiştirilmiştir..
alperenkartal Ofline   Alıntı ile Cevapla