Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2008, 13:55   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
TTNET ana sponsor oldu!

Click the image to open in full size.

Türkiye Futbol Fedarasyonu, TTNET ile sponsporluk anlaşması imzaladı.

Antalya'da milli takımın kamp yaptığı Gloria Golf Resort"ta bugün düzenlenen basın toplantısına TFF Başkanı Hasan Doğan, Başkanvekili Lütfi Arıboğan, Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim, TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz ve Milli futbolcuların katılımı ile gerçekleşti.

Anlaşma gereği TTNET, A ve Ümit Milli futbol takımları ile minik yıldız, genç ve bayan olmak üzere tüm milli futbol takımlarının ana sponsoru oldu.

Hasan Doğan yaptığı açıklamada, "Antalya'dan hazırlıklara başlıyoruz. Almanya'daki 3 hazırlık maçının ardından İsviçre'ye hareket edeceğiz. TTNET ile değerli bir sözleşme imzalayacğız. Değerli bir katme değer sağlayacak. Türk futbolunda ciddi biçimde erezyona uğrayan güven ve adalet duygusu bizim dönemimizde düzeliyor. Bunun en büyük göstergesi sponsorların destekleridir. Futbol ekonamısi mutlaka büyütülmeli. Yönetimimiz özverili bir çalışma sonucu yayıncoı kuruluştan 60 milyon YTL ek kaynak ve 3 yeni sponsorluk anlaşması kısa sürede 110 milyon YTL gelir sağladı. Yıllık bazda 2 ayda 23 milyon dolara çıkardık. Bu çabalar devam edceketir. Yıllık 35 milyon dolar gelir hedefimiz var. TFF, Parası olan ancak projesi olmayan bir kurum olmaktan çıkarılacaktır. TFF görev süremiz sonunda hem sportief hemde mali açıdan güçlü örnek bir kurum olacaktı. Euro 2008"den başarı ile çıkacağımza eminim. 70 milyona ilave olarak dünyanını bir çok yerinde yaşayan milyonlarca vatandaşımız milli takımı destekleyecektir. Umarım A milli takım şampiyona sonrası en heyecan verici ve adından en çok söz ettiren takım olur. Bu yeni anlaşma herkese hayırlı olsun" dedi.

TTNET GENEL Müdürü Tahsin Yılmaz ise "Hedefimiz sporu ve sporun evrensel değerlerini destekleyerek, Türkiye"yi dünyada başarıyla temsil edecek dünya stanartlarında sporcuların yetiştirilmesine hizmet etmek istiyoruz" dedi.

Tahsin Yılmaz daha sonra Hasan Doğan ve Fatih Terim'e 1 yıllık ücretsiz TT NET aboneliği verdi. Hasan Doğan ise Yılmaz"a milli takım forması hediye etti. Bu arada milli takım kalecilerinden rüçtü Reçber'e nazar boncuğu da takıldı. Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Milliyet
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla