Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2008, 16:25   #1
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal
 
once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ertugrul saglamdan veryansin

Sağlam'dan veryansın
Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul sağlam, "İstediğim futbolcuların menajerlerinden randevu bile alamadılar" diyerek Beşiktaşlı yöneticileri eleştirdi

Click the image to open in full size.

"Beşiktaş'ın antrenörü olarak takımını UEFA Kupası'na götüren değil Şampiyonlar Ligi'ne taşıyan biri olmak isterdim" diyerek sözlerine başlayan Sağlam, "Bugüne kadar hakemler hakkında hiç konuşmadım ama özellikle ligin son 7 haftasında ve biz lider konumdayken, rakiplerimiz lehine yapılan kritik hatalar bizi çok zor durumda bıraktı. Bardağın neresinden bakarsanız durumu öyle özetlersiniz. Biz işimizi doğru yaptığımızı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

ŞU OLSAYDI BU OLSAYDI
Ertuğrul Sağlam, ayrıca "OFTAŞ veya İstanbul B.B. maçlarını kazansak şu an şampiyon olurduk diye kısır döngüler içerisine girmek yanlış olur. O zaman Sivas'ın da 'Kendi sahamızda büyük takımlara karşı oynadığımız maçlardan birini kazansaydık ligi zirvede tamamlardık' demesi gerekir. Hatalarımızı gözden geçiriyoruz. Geçmişte yaşananlardan tecrübe edindik. Kaçan Şampiyonlar Ligi'ni değil, UEFA Kupası'nı düşünmek zorundayız" vurgusu yaptı.

İKİ YILDIZ SÖZÜ
Beşiktaş'ın genç çalıştırıcısı, yaptıkları transferleri herkesin eleştirdiğini ancak çoğu zaman yargısız infaz yaptığını da söyledi. Sağlam, "Sezon başında bonservisi elinde olan ya da ucuz maliyetli futbolculara yöneldik. Maddi imkanlarımız bunu gerektiriyordu. Helguera, Vassel, Boumsong gibi isimleri istedim. Ama çoğunun menajerinden randevu bile alamadık. Paramız olduğunda ise Holosko'yu aldık. Başkanımız yeni sezon için bana söz verdi. Her türlü fedakarlığı yapacağını söyledi. Yeni sezonda kadromuza dünya çapında iki futbolcu katacağız. Türkiye bu transferlerle çalkanacak" şeklinde konuştu.
__________________
Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a)
once_biz_vardik1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla