Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2008, 21:26   #1
alperenkartal

alperenkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Beşiktaşlılık...

Bizi diğer takımlardan ayıran nedir? Siyahla Beyazın bir arada olması mı? Yoksa halk takımımı olmamız mı yok yok Bir felsefe takımıyız ondan mı? veya da ahlakımız; mertliğimiz, dürüstlüğümüz mü bizi farklı kılan.
Beşiktaş'lılar hep birbirine benzer derler gerçekten doğru mu diye düşünürüm bazen...
Serdar Bilgili'yle 100.Yılda yapılan röpotajını dinlemiştim, ''Bir insana hangi takımlısın diye sorsanız, eeee Fenerbahçe'liyim der, bir başkasına sorsanız ııııı Galatasaraylım ama bir Beşiktaşlı'ya sorarsanız kendinden emin gururla net bir biçimde ''Beşitaşlıyım'' der. Beşiktaşlıyı diğer taraftarlardan ayıran en bariz özellik öylesine takım tutmamasıdır.
Bu röportajı dinledikten sonra epey düşündüm... Cidden dedim benim hiç öylesine Beşiktaş'ı tutan arkadaşım yok ama Galatasaryı, Fenerbahçeyi tutan onlarca arkadaşım var. Bugüne kadar hiç öylesine Beşiktaş'ı tutan bir insana rastlamadım yaz siz...
BEŞİKTAŞLILIKLA İLGİLİ FARKLI YORUMLAR BEKLİYORUM SİZLERDEN AMA SAKIN ŞU TÜR YAZILAR YAZMAYIN ''1) Yenildiğinde ortalarda gözükmemek, yendiğinde aylarca dalga geçmek değildir , yenmek ve yenilmenin olgunluğunu yaşayabilmektir Beşiktaşlılık. 2) Sevinmek için sevmemektir, Beşiktaşlı olmayana zor gelir, Beşiktaşlı olana kolaydır Beşiktaşlılık 3) Mağlubiyetlerinde rakibinin elini sıkmak, zaferlerinde sevincini abartmamaktır Beşiktaşlılık. ÇÜNKÜ BUNLARI ÇOK DİNLEDİK FARKLI ŞEYLERDEN BAHSEDİN FARKLI OLUN... Beşiktaş'lı olmak farklı olmaktır...

Konu alperenkartal tarafından (12-05-2008 Saat 21:34 ) değiştirilmiştir..
alperenkartal Ofline   Alıntı ile Cevapla