Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2008, 10:14   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Topuz’a Barça kancası

Click the image to open in full size.Kayseri Menajeri Süleyman Hurma, Mehmet Topuz’u başta Barcelona olmak üzere bir çok İspanyol kulübünün istediğini söyledi. Hurma, Gökhan Ünal için ise "Onu herkes alabilir, ama G.Saray alamaz" dedi.

İSPANYA’
nın ünlü kulübü Barcelona, Kayserispor’un yıldız ismi Mehmet Topuz’un peşine düştü. Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma, Katalan kulübünün, Mehmet için kendileriyle temasta bulunduğuna değinirken, "Sadece Barcelona değil, İspanya’nın diğer ünlü bir çok kulübü de Mehmet Topuz’la yakından ilgileniyor" dedi. Süleyman Hurma, Mehmet’in gösterdiği performans ile A Milli Takım aday kadrosuna alınmamasını da eleştirerek, "Mehmet Türkiye’nin sayılı futbolcularından biri. Milli Takıma alınmalıydı. Kadroya alınmamasından üzüntü duyduk" diye konuştu.

G.Saray’a tepki

Gökhan Ünal
’ın takımda kalıp kalmayacağı konusuna değinen Hurma, "Görüşmelerimiz sürüyor. İsterse kalır, başımızın tacıdır. G.Saray, sezon başında Gökhan ve Mehmet Topuz’u almak için sayısız girişimlerde bulundu, satmayacağımızı söyledik. G.Saray ısrarcı oldu, futbolcumuzun motivasyonu bozuldu, ligin ikinci yarısında beklenen performansı gösteremedi. Bunun tek sorumlusu G.Saraydır. Gökhan’ı satmayacağımız tek kulüp G.Saraydır. Gökhan’ı herkes alabilir ama G.Saray alamaz" ifadesini kullandı.
Skyblues Ofline