Alıntı: bentolga´isimli üyeden Alıntı
Tomas Zapotocny Udinese Defender Height: 1.79m. Weight: 80.00kg. Nationality: Czech Republic Born: 13/09/1981 in 06-07(jan) Udinese 11 Games (-) 06-07 Slovan Liberec
1 Games (Champions League) 07-08 Udinese 1 Goals, 19 Games (-) Tomas Zapotocny Football Profile | News | Pictures - Yahoo! Eurosport UK
Değeri 850.000 € gözüküyor. Habere göre 3 katı fiyatına alınıyor. Üstte yazdığı gibi 19 maç yapmış. Ben tanımıyorum bu oyuncuyu. Bizim lige yeterde...
Ayrıca bir arkadaşımız Sivok demiş; sanırım o orta saha oynuyordu. Tomás Zapotocny (Udinese Calcio) - Profil - transfermarkt.de
Milli takımının kadrosunda var Tomas; fakat 11'de değil. Sanırım bir de Kadlec diye bir Çek oyuncu vardı; BJK'la ilişkilendirilen, o 11'de, sol bekte. | evet sivok ön libero ben onu ön liberoda cissenin yanına düşünmüştüm ayrıca ben bu adama pek ısınamadım Fm'deki verileri de düşündürücü zaten. Top kapması pozisyon tutması vasat olarak görülüyor boyuda bir stopere göre kısa ama artı yönleride var;cesaret agresiflik, hız markaj gibi.. ama o paraya daha iyi oyuncular alınabilir bence.Bakalım görecez transfer sezonu bitmeden 10larca adam cıkar
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!!
Konu burki8686 tarafından (13-05-2008 Saat 16:08 ) değiştirilmiştir..
|