Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2008, 20:04   #40
sehorn

sehorn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Baska bir topictede yazmistim. Carsi asıl gucunu sagda solda reklamını yapanlardan alıyor. Bu insanlar Carsiyi kayıtsız sartsız destekliyorlar. İnsan dogası iste, bir topluluga ait olma istegi. Gozleriyle Carsinın baskandan nemalandıgını da gorseler yine vardılr abilerin bir bildikleri derler. Kendi mantıklarını vicdanlarını bir kenara atmıslar, Carsi ne derse dogrudur diyorlar. Mantıklı argumanlar yapamıyorlar, cevirip cevirip aynı laflar, '' carsi ruhtur, bedene iindirgenemez '' falan filan. Ne ruhu anam ne ruhu !!!! Eger ruhsa, kendini Carsi hisseden herkes Carsiysa, neden forzanın yuzde doksanı istifa derken stadda susturuyorlar. Hadi cevap ver !!!! Forza carsının sitesi mi ??Evet. Oraya yazanlar carsi ruhu tasıyor mu ? Evet. Peki bu yazanların EN AZ yuzde doksanı yıldırım demirorenden nefret etmiyor mu ? Ediyor. Her mac topicinde herkes durmaksızın yonetim istifa diye bagıralım diyor mu ? Diyor. Yazanların yuzde doksanının avatarı demiroren istifa resmi mi ? Evet. Peki stadda niye bagırılmıyor ? Forzaya yazanların hepsi Carsi degil mi size gore ?? Sonucta sizin mantıgınıza gore o ruhu tasıyanlar Carsi. Eeee bu adamlar Carsiya asık. Peki neden o ruh stadda bagıramıyor ? Bagırmaya calısınca susturuluyor ????

Ben size soylıyım cevabı. Carsi bir ruhtur lafı koskoca bir yalan. Daha dogrusu genclerin kayıtsız sartsız sorgulamadan Carsıyı desteklemeleri için soylenmıs bir soz. Bakın size buna benzer bir laf soylıyım '' Her Fenerbahceli gencfenerbahcelidir '' Tanıdık geldi mi ? İki laf da kurnazca soylenmiş, amac olarak adam toplamayı guden bir laf. Kendi basına birey olamayan, herhangi bir gruba ait olmadan sadece Besiktas taraftarı olmanın gururunu yasayamayan heyecanlı gencleri grubun emir eri yapmayı hedefleyen bir laf. Ama asıl kemik grup asla bu heyecanlı, saf genclerin goruslerını dinlemez. Gerekirse onlara kabadayılık bile yapar. Sonucta bu gencler '' carsi bir ruhtur, en buyuk carsi, herseye karsı'' diye gezerken esas carsı grubu bunların asla stadda soz sahıbı olmasına izin vermez. Hepsi demiroren istifa demek için can atar ama, esas carsi susun lan diyince susar. Sonra bir de ben Carsıyım diye gezerler, Anarişinin A'sını yazarlar. Anarşi nedir bi ögren once. O yuvarlak içine aldıgın A nın hakkını ver. Bir yandan sorgulamadan abiler ne derse haklıdır de, bir yandan da Anarşinin A'sını kullan. Hem vejeteryan olup hem de kebap yemek gibi birsey