Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2008, 21:19   #42
5 i K T A S
вℓα¢кєαgℓє
 
5 i K T A S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

herşey değişiyor,aile kavramları,ilişkiler, toplum değerleri,yeni nesil...tribünler..
Tribüne gençliğini vermiş,haftalıklarını vermiş,dayaklar yemiş-atmış,deplasmanlara gitmiş,Beşiktaş yüzünden sınıfta bile kalmış biri olarak bir kaç şey söylemek hakkım diye düşünüyorum.

ÇARŞI hiç bir yönetimin esiri olamaz,olmamalıydı, ortada bir gerçek var ki, 5 yıldır Beşiktaşı sıradanlığa götüren yönetime son maçta tepkisini göstermeye MAÇALAR yemedi..hadi önceden şampiyonluğa oynuyordun da sustun.son maçta zorunuz neydi güzel kardeşlerim.ne gibi telkinler geldi yönetimden?
madem seba gibi adamı küfürlerle uğurladık, en azından sopanın ucunu göstermek çokmu zordu bu BECERİKSİZ yönetime..! küfür et diyen,sahaya in diyen oldumu!! as büyük başkan sebanın pankartını,anlamlı bestelerini söyle,memnuniyetsizliğini yaratıcılığınla dile getir.yok olmadı.bağıranları döverlerdi değilmi kuru kuru atıp tutuyor bazıları.
bu mu lan asi ruh, kendisine bile karşı olan bir vizyona sahip bizler, 5 yıldır Beşiktaşın anasını ağlatanlara asilik yapıp haykıramadıkmı!!

Benim Beşiktaşım şerefiyle oynasın dünyaları kaybetsin,başkandan malzemeciye Beşiktaşlılık duruşu olsun..

benim taraftarım kimseye boyun eğmesin,kimseye benzemesin,kimsenin adamı olmasın,objektif,gerektiğinde elini taşın altına koyan taşları oynatan duyarlı insanlar olsun.

yönetime tepki verilmemesi için işi tehdide bile götüren bazı insanların uşak olduğunu kabul etmek kimsenin zoruna gitmesin!o gün tribünde ki herkez suçluydu.

bunca yaşanandan sonra yönetime tepki verilmemeli diyenler neye hizmet eder? ne hakla kapalının bağırmamasını haklı gösterir.
18yaşında 10 kere maça gitmiş t-shirt giymiş herkez ben çarşıyım diyor.
hadi lan ordan! .ok ediyorsunuz tribünü günden güne.

şampiyonluktan çok bu acizliğimize üzüldüm arkadaş.yazık
gitmem der gitmez herif,bakarsın seneye başarılıda olur.beni o ilgilendirmez!!! Benim taraftarım güzel bir dille 5 yılın hesabını sormalıydı!o kadar
__________________
Click the image to open in full size.
5 i K T A S Ofline   Alıntı ile Cevapla