Alıntı: lepido´isimli üyeden Alıntı
sabri sağ bek oynuyor, o düşünceyle alındı, topuz'Un yerindeki adam hamit altıntop, peki o zaman topuz'u mu tercih edersin terim'in ona tercih ettiği hamit altıntop'u mu?topuz 12 milyon euro ediyorsa altıntop ne kadar eder? | hamit zaten sakat su anda arkadasim bacagi kirildi adamin oynayip oynamayacagi bile belli degil tabiki hamit cok iyi topcu ama topuzu yabana atmayin bukadar sabrininde ne oynayacagini gorecegiz maclar baslayinca sen bana terimi ogretme hamitin 20 kere gorduk bekde oynadigini sabrininde acik oynadigini ayricada topuz sadece sag acik oynamaz koy aurellonun yaninana on libero oynasin emrenin yerine koy orta saha oynasin herturlu ozelligi var bu adamin hepimiz biliyoruz tek forvet oynat arkasinda oynasin mermi gibi sutlari uzaktan harika golleri var izliyorsan bu adami biliyorsundur muhakkak mucadele hiz sut adam eksiltme hersey var bu adamda eksigi ne anlamadimki milli takima secilmesi icin ben bulamiyorum sen soyle madem ne eksigi varda milli takim kadrosuna alinmadi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a)
Konu once_biz_vardik1903 tarafından (13-05-2008 Saat 23:25 ) değiştirilmiştir..
|