Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2008, 04:39   #1
_Blackseagless_
Banned
 
_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Transfer Harekatı başladı !!!!!!!!

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Beşiktaş'ın Newcastle çıkarması

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş'ta menajer Sinan Engin, Newcastle United'ın iki defans oyuncusu Rozehnal ve Caçapa'nın yanı sıra ön libero oynayan Geremi'yi de yakın takibe aldı.


***

Harekat başladı

* Önceki gece İngiltere'ye giden menajer Sinan Engin; Rozehnal Caçapa ve Geremi'ye teklif yaptı
* Bu üç oyuncu da öneriye sıcak bakarken, Zapotocny ve Sivok için kulüplerinden yanıt bekleniyor
* Kara Kartal; Coulibaly, Kadlec, Bouzon, Uğur İnceman, Cem Atan ve Emre Aktaş'ı takibe aldı

Siyah-beyazlılar, yeni sezon transfer çalışmalarına


hız verdi. Ertuğrul Sağlam ve Mutlu Topçu'nun ardından şimdi de menajer Sinan Engin yurt dışı seferlerine başladı. Son iki ay içinde sırasıyla Norveç, Fransa, Çek Cumhuriyeti ve Slovakya'da futbolcu izleyen, geçtiğimiz günlerde de başkan Yıldırım Demirören'in yanına İtalya'ya giden Sinan Engin, önceki gece yarısı İngiltere'ye geçti.

Ada'ya çıkarma

İngiltere'nin Newcastle şehrine giden Engin'in, Newcastle United'ın iki savunma oyuncusu David Rozehnal ve Claudio Caçapa ile birlikte ön liberoda görev yapan Geremi'yi de takibe aldığı öğrenildi. Engin'in yanındaki menajerlerle birlikte bu üç futbolcu için görüşmelerde bulunduğu ve teklifini sunduğu ifade edildi. Yıldız oyuncuların, düşünmek için süre istediği ve teklife sıcak baktıkları belirtildi.

Udinese zorluyor
Başkan Demirören ve menajer Engin, İtalya'da Zapotocny ve Tomas Sivok için pazarlıkları başladı. Udinese, iki oyuncu için de 4'er milyon euro talep ederken, siyah-beyazlılar Zapotochy için 2 milyon euro önerdi, Sivok'u kiralık istedi. İtalyanlar Zapatocny'de rakamı 3.5 milyon euro'ya kadar indirdi, Sivok'u ise kiralamayı düşünmediklerini bildirdi. İki oyuncudan biri olmazsa ibre Coulibaly'ye dönecek.

En şanslı Kadlec

Beşiktaş, bu isimlerin dışında menajerliğini Ceylan Çalışkan'ın yaptığı Coulibaly'yi de hazırda tutuyor. Savunmanın sol kanadı için düşünülen en ciddi isim Kadlec. Sparta Prag, bu oyuncunun bonservis bedelinde 3 milyon euro'ya kadar indi, pazarlıklar sürüyor. Defansın sağına düşünülen isim ise Huelva'da oynayan 25 yaşındaki Bouzon. Sağlam'ın çok istediği bu yıldızın bonservisi 1.5 milyon euro.

Uğur doğruladı
Orta sahaya düşünülen ilk isim Uğur İnceman. Genç oyuncu, menajerinin Beşiktaş'la görüştüğünü ve her türlü fedakârlığa hazır olduğunu ifade etti. Manisa kulübü ise 1.5 milyon euro öneren siyah-beyazlılardan 3 milyon euro istiyor. Avusturya'da oynayan ve Mutlu Topçu'nun izlediği Cem Atan da alternatif futbolculardan biri. Adanaspor'da oynayan genç golcü Emre Aktaş da gündeme alındı.


Caçpa
Doğum tarihi: 29 Mayıs 1976
Doğum yeri: Brezilya
Boyu: 1.80
Kilosu: 78
Mevki: Defans
Sözleşme bitiş tarihi: 2009
Kariyeri: 212 maç / 10 gol
Milli takım: 3 maç

Rozehenal
Doğum tarihi: 5 Temmuz 1980
Doğum yeri: Çek Cumhuriyeti
Boyu: 1.91Kilosu: 83
Mevki: Defans
Sözleşme bitiş tarihi: 2008
Kariyeri: 231 maç / 4 gol
Milli takım: 40 maç

Geremi
Doğum tarihi: 20 Aralık 1978
Doğum yeri: Kamerun
Boyu: 1.75
Kilosu: 74
Mevki: Defans / Orta saha
Sözleşme bitiş tarihi: 2010
Kariyeri: 240 maç / 22 gol
Milli takım: 67 maç / 9 gol


Fatih DOĞAN



kaynak : FOTOMAÇ - Harekat başladı


__________________
Click the image to open in full size.
_Blackseagless_ Ofline   Alıntı ile Cevapla