Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2008, 08:00   #65
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'tan hızlı transfer atağı

Beşiktaş’ta, Menajer Engin tarafından izlenen Udineseli Zapotocny için Başkan Demirören devreye girdi. Transfer için İtalya’ya giden Yıldırım Demirören’in, bu transferi bitirme aşamasına getirdiği öğrenildi
Siyah-Beyazlılar, Werder Bremen’in santrforu İvan Klasniç ile her konuda anlaşma sağladı. Beşiktaş'ın transfer girişimi Alman Bild gazetesine de haber oldu. Böbrek nakli nedeniyle futbola 1 yıl ara verdikten sonra yeşil sahalara bomba gibi dönen Klasniç’e yıllık 2 milyon Euro ödenecek.
Hırvat futbolcunun bonservisi elinde olması sebebiyle Beşiktaş Yönetimi’ne cazip geldiği belirtildi.
İki kez böbrek nakli yapılan ve böyle bir sıkıntıdan sonra yeniden futubola dönerek bir ilki gerçekleştiren Werder Bremen'in 28 yaşındaki Hırvat golcüsü doktorları hakkında dava açtı. Klasniç, Werder Bremen'in doktorunun rahatsızlığı konusunda doğru teşhis konulmadığını iddia ediyor.
Klasniç böbrek naklinden sonra sahalara döndüğü ilk maçta iki gol atıp bir asist yaparak futbol dünyasının ilgisini üzerine çekmeyi başardı.
ZAPOTOCNY DE GELİYOR
Önümüzdeki sezon şampiyon olmak için kesenin ağzını açan Beşiktaş’ta, Başkan Yıldırım Demirören, İtalya’da bulunan Menajer Sinan Engin’in yanına geçtiği ve Tomas Zapotocny için Udinese ile görüştüğü öğrenildi.
Bir süredir Beşiktaş transfer komitesinin de yakın takibinde olan ve savunmadaki sıkıntıya çare olacağı düşünülen Çek futbolcu için Demirören’in devreye girdiği ve bu transferi bitirme aşamasına getirdiği vurgulandı. Udinese’de stoper olarak görev alan Zapotocny’nin yanı sıra, listede bulunan Coulibaly’nin bonservisinde indirim isteyen siyah-beyazlılar, bunda başarılı olamayınca Çek oyuncuya yöneldi.
Çek savunma oyuncusu Zapotoncy’nin de işini bitiren Demirören ile Sinan Engin, hem stoper hem de ön libero mevkilerinde forma giyebilen Sparta Praglı Tomas Sivok konusunda da çok önemli adımlar attı.


Başkan Yıldırım Demirören ve Menajer Sinan Engin’in bu oyuncunun işini bitirerek İstanbul’a dönmeyi ve ardından sol kanat için yabancı oyuncu girişimlerine hız vereceği belirtildi.
.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline