Konu: Kartal şov
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2008, 09:42   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kartal şov

Click the image to open in full size.

Klasniç ve Zapotocny ile her konuda anlaşma sağlandı... Sivok'un eli kulağında... Sol kanat içinse Barcelona'da forma giyen dünyaca ünlü bir Brezilyalı gündeme alındı: Sylvinho...
14.5.2008



Stoper ve santrfor tamam
Beşiktaş Yönetimi, transfer bombalarını patlatmaya başladı. Başkan Yıldırım Demirören önderliğinde harekâtı sürdüren Siyah-Beyazlılar, Werder Bremen’in santrforu İvan Klasniç ve Udinese’nin stoperi Tomas Zapotocny ile her konuda anlaşma sağladı. Böbrek nakli nedeniyle futbola 1 yıl ara verdikten sonra yeşil sahalara bomba gibi dönen Klasniç’e yıllık 2 milyon Euro ödenecek. Çek savunma oyuncusu Zapotoncy’nin de işini bitiren Demirören ile Sinan Engin, hem stoper hem de ön libero mevkilerinde forma giyebilen Sparta Praglı Tomas Sivok konusunda da çok önemli adımlar attı.
Pep Guardiola yol verdi...
Sol kanat arayışlarını sürdüren Kartallar, 2004’ten beri Barcelona forması giyen Sylvinho’ya resmi teklifi yaptı. Yeni sezonda Barça’nın başına geçecek olan Pep Guardiola’nın kadrosunda düşünmediği 34 yaşındaki Sambacı, sözleşmesi sona ereceği için boşa çıkacak. Fırsatı kaçırmak istemeyen Demirören, Sylvinho için kesenin ağzını açacak. Avrupa’da bu gelişmeler yaşanırken, yurt içinde de şov sürüyor: Bebbe yarın imzayı atacak. Gençlerbirliği’nden Tuna tamam, OFTAŞ’lı Giray konusunda görüşmeler devam ediyor. Bu arada Ekrem Dağ için de Antep’le temasa geçildi.
Skyblues Ofline