Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2008, 11:45   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şok iddia! Fener, Bobo’nun peşinde!




Click the image to open in full size.Fenerbahçe Brezilyalı yıldızı hülleyle alıp Beşiktaş’ı yıkmaya hazırlanıyor...



SPOR3.com // Özel

Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ta “Kulübe faydası olması halinde satılabileceği” konuşulan Brezilyalı yıldız Bobo’nun peşinde olduğu iddia edildi.

Spor kamuoyunu sarsan bu iddiaya göre Fenerbahçe, transferi yılan hikayesine dönen Beşiktaşlı Bobo’yu almak için değişik bir yöntem geliştirdi.

Sarı-Lacivertli yönetim “Beşiktaş’tan istesek bize satmazlar” diye düşündüğü Brezilyalı Bobo’yu renklerine katabilmek için hülle hazırlığı içinde. Fenerbahçe yönetimi Bobo’yu önce bir Rus takımına transfer ettirecek ardından da kendi renklerine bağlayacak.

Transfer sezon arasında bitti

Geçtiğimiz sezon oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinden sadece 2 gün önce Ricardinio ile birlikte Fenerbahçeli Alex’in Kalamış’taki evine giden Bobo bu evde bazı Fenerbahçeli yöneticilerle görüşüp anlaşmaya varmış.

İşte plan

Fenerbahçeli yöneticilerin aklındaki planlara göre Bobo’ya önce bir Rus takımı ciddi bir ücretle talip olacak. Mali sorunlar yaşayan Beşiktaş “Önce kulübün çıkarları” diyerek bu teklifi kabul edecek.

Fenerbahçe de bu transferin bitmesiyle devreye girip Rus takımından Bobo’yu alacak. Böylelikle Fenerbahçe, Beşiktaş ile masaya oturmadan Bobo transferini çözmüş olacak.

Kulübün çıkarları önceliklidir

Beşiktaş yönetimi ve teknik heyeti Bobo konusunda bugüne kadar hep temkinli açıklamalar yaptı. Ancak ağızlardan çıkan mesaj hep aynıydı, “Kulübün çıkarları doğrultusunda gönderilebilir”..

Bakalım bu iddialara hem Fenerbahçe cephesi hem de Beşiktaş cephesi ne yanıt verecek.

* Bu haberimizin kaynaksız kullanılması halinde yasal işlem başlatılacaktır

SPOR3.com // Özel
jaSmin Ofline