Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2008, 11:53   #1
OoOoEnGiNOoOo
Banned
 
OoOoEnGiNOoOo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 Daum istifa mı edecek?

Daum istifa mı edecek?

Alman Bild gazetesi, Almanya Birinci Ligi'ne yükselen FC Köln'ün teknik direktörü Christoph Daum'un görevi bırakacağını yazdı.
Haberde, oyuncularla birlikte Bundesliga'ya çıkışını kutlayan Daum'un, istifasını henüz duyurmak istememesine rağmen bu konuda kararını verdiği ifade edildi.
Daum'un Köln'den ayrılmak istemesine neden olarak, Almanya dışından daha iyi teklifler aldığı ve Köln'ün menajeri Michel Meier ile Başkan Wolfgang Overath'la ilişkisinin iyi olmaması olarak gösterildi.
Daum, gazeteye yaptığı açıklamada, yönetimle görüşeceğini söyledi.
Alman B.Z gazetesi ise Daum'un ''Benim amacım Köln'ü birinci lige çıkarmaktı. Bu sözümü yerine getirdim'' sözlerine yer vererek, Daum'un takımdan ayrılma sinyalleri verdiğini yazdı.
Overath, B.Z. gazetesinde yer alan haberde, Daum'un Almanya'nın en büyük teknik direktörlerden biri olduğunu belirterek, ''Bu konuyu yoluna koymak için her şeyi yapacağız'' dedi.
Haberlerde, Daum'un yerine başta Mainz 05'in teknik derektörü Jürgen Klopp ve Schalke'nin eski teknik direktörü Mirko Slomka'nın yanı sıra Bruno Labbadia ve Volker Finke'nin isimlerinin geçtiği kaydedildi.
__________________
Click the image to open in full size.
OoOoEnGiNOoOo Ofline   Alıntı ile Cevapla