Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2008, 14:46   #1
yaralı_kartal
Banned
 
yaralı_kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Resmen açık arttırma (BOBO)

Resmen açık arttırma

Beşiktaş'ın golcüsü Bobo için sıraya giren Fransız ve Rus kulüplerine iki hafta süre verildi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın yeni sezonda kadrosunda düşünmeyebileceğini belirttiği ve bir çok kulübün transfer listesinde yer alan Bobo, 7 milyon Euro bonservis ücreti öneren Rus ve Fransız takımları için açık artırmaya çıkarıldı.
Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören Brezilyalı golcünün iki yıldır talipleri olduğunu fakat bırakmak istemediklerini vurgularken şöyle dedi:
Yeri doldurulur
"Beşiktaş Kulübü’nün menfaatleri doğrultusunda karar alacağız. Bobo ayrılmak istediğini yakın arkadaşlarına iletmiş. Bobo Beşiktaş ile özdeşmiş önemli bir oyuncu. Ertuğrul Sağlam yurt dışında önemli oyuncuları belirledi. İspanya ve Portekiz’den dünya çapında bir oyuncu alırsak Bobo’yu satabiliriz. Aksi takdirde Bobo için 7 değil 17 milyon Euro verseler bırakmayız. Son kararı yine Ertuğrul Sağlam verecek. Bobo’nun yeri mutlaka dolar. Ama Bobo’nun da kalıp kalmama kararı önemli."
Genel Sekreter Kenan Öner, Bobo konusunda tekliflerin gelmesinin hem Türkiye hem de Beşiktaş açısından önemli olduğunu ifade ederek, "Bobo için Fransız kulüpleri çok ısrarcı. Marsilya, Bordaux takımları ile Rus ekiplerinden CSKA Moskova ısrarla oyuncumuzu istiyor" diye konuştu.
Kaynak: Hürriyet

14.05.2008
__________________
"Yeryüzü Dar Gelir Sevdama"

yaralı_kartal Ofline