Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2008, 16:28   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toraman: Puyol ve Cannavaro'yu beğeniyorum




Beşiktaş'ın ikinci kaptanı İbrahim Toroman, 'Yavru Kartal' dergisine konuştu.

Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, savunmada görev yapmanın zor olduğunu belirterek, ''Dünyada en sevilen futbolcular golcülerdir. Defans oyuncuları onlardan daha fazla mücadele etmesine rağmen bu durum değişmez'' dedi.

''Yavru Kartal'' dergisinin mayıs sayısında röportajına yer verilen siyah-beyazlı ekibin ikinci kaptanı, soruları yanıtladı.

Defans oyuncusu olmanın avantaj ve dezavantajları sorulan Toraman, ''Defans öyle bir bölge ki, 10 maç iyi oynarsınız, 11. maçta yaptığınız bir hata her şeyi geri götürür. Bu nedenle çok eleştirilirsiniz. Ayrıca dünyada da en sevilen futbolcular golcülerdir. Defans oyuncuları onlardan daha fazla mücadele etmesine rağmen bu durum değişmez'' şeklinde konuştu.

Toraman, Avrupa'daki iyi defans oyuncularını takip ettiğini, Barcelona'dan kaptan Puyol ve Cannavaro'yu beğendiğini bildirdi.

Toraman bir soru üzerine de, 2004-2005 sezonunda Kadıköy'de kaleci Cordoba'nın kırmızı kartla oyun dışında kaldığı, futbolculardan Pancu'nun son 10 dakikada kaleyi koruduğu ve Fenerbahçe'yi 4-3 yendikleri maçın unutamayacağı bir olay olduğunu ifade etti.

Click the image to open in full size.

AA
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla