Alıntı:
sehorn´isimli üyeden Alıntı
Dostum o kadar çok insan senin gibi dusunuyor ki. Sessiz bir çoğunluk var, ama gerek çekindikleri için gerekse de yıllar yılı hayran oldukları, gurur duydukları bir bir grubun bu hale düşmesini kabullenemedikleri için susuyorlar. Daha yeni surekli kapalıya giden bir arkadasım '' Olanları gordukten sonra bir daha kapalıya adımımı atmam'' dedi ki bu adam da sureklı Çarsıyı oven, hayran olan biriydi. Ama hersey bir yere kadar. Herkes herseyi goruyor ama yediremiyorlar acık acık soylemeyi. İnan sağda solda Çarsı da Çarsı diye gezen genclerin bugun bir cogunun içi içini yiyor. Yılları yılı hayran oldukları abilerini Sinan'dan ozur dilerken, yonetim istifa diye bagıranlara ''susun lan'' diye bagırıırken gorduklerınde içleri kan aglıyor. Ama kimileri '' yeter artık onemli olan Besiktas '' diyip gercekleri soyluyor kimi ise birey olamadıgı için, bir gruba sıgınma zorunlulugu oldugu için susuyor.
Bak ben bu satırları yazarken bile bazıları '' benden bahsediyor'' diyor, umarım kendi ozgur iradelerini ortaya koyamadıkları için, asıl dusunduklerini soyleyemedikleri için biraz olsa yuzleri kızarıyordur. |
imzamın hepsini olmasada büyük bir kısmını atarım bu yoruma...