Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2008, 21:52   #1
alperenkartal
 
alperenkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çarşı'ya hızla artan nefret...

Beşiktaş taraftarlarının belli bir kısmında Çarşı grubuna karşı hızlı bir nefret oluşumu gözlemledim. Bu oran hiçte azımsanacak bir oran değil bu forumda da epey çarşı'dan nefret eden var. forum yöntecileri bu hususta Çarşı grubunun yanında yer alıyor. Çarşı grubunu eleştiren olsa dahi hemen eleştiri düşüncelerine
ket vuruyor. asıl endişe verici yeni fikirlere yer verilmemesi. çarşı'nın eleştirilmesi suç teşkil ediyor. eleştiri ile hakareti lütfen forum yönetcileri ayırt etsin.
Türk ceza kanununda bile Türk milletini alenen aşağılayan ile eleştiren farklı yargılanıyor.
Şimdi gelelim; Çarşı'ya karşı büyüyen nefrete. Nefretin ana sebebi Çarşı isminin Beşiktaş isminin önüne geçmesi. bir başka sebep Çarşı'nın diğer taraftar gruplarını kale almaması. birde, diğer taraftar grupları ile beraber haraket etmemesi.
Esasen Çarşı isminin Beşiktaş isminin önüne geçmesi olumsuz bir durum değil. Çarşı demek aynı zamanda Beşiktaş demek ancak Çarşı'nın diğer taraftarları kale almaması kendilerini ayrı görmesi olumsuz bir durum keza diğer tarftar grupları ile hareket etmesi de olumsuz bir durum. çarşı grubu hariç diğer taraftarlar; kendi hür, özgür iradeleri ile yönetime tepki koyuyorlar ama Çarşı grubu böyle bir düşünce tarzı ile değil. Çarşı'nın önde gelen isimleri bir araya gelip karar veriyor ve taraftara yön veriyorlar.
Beni yanlış anlamayın ben burada yönetim gitmeli ve gitmemeli tartışmasını yapmıyıyorum. Benim şahsi görüşüm Yıldırım demirören'in bu saatten sonra gitmesi olumsuz sonuçlara yol açar. Oyüzden gitmesini istemiyorum ama sevmiyorum Demiröreni. Bana göre istifa diye bağıranda haklı bağırmayanda. ama bağırmayanlar bağıranlar üstünde bir baskı yaratırsa o zaman ben bağırandan yana olurum.
yeni fikirlere yer verme adına size bir ünlü bir makale sunuyorum:
Yüz çiçek yan yana açsın yüz düşünce akımı birbiyle yarışsın siyaseti, ülkemizde sanatın ve bilimin gelişip ilerlemesi vebir kültürün serpilip boy atması amacıyla saptanmıştır. Sanat alanında farklı biçimler ve üsluplar özgürce gelişmeli...
ÇARŞI'YI SAVUNANLARA DİKKAT EDİYORUM HEP OLUMLU ÖZELLİKLERİNİ SÖYLÜYOR. BİZİM GÖZÜMÜZ KÖR MÜ LİVERPOL MAÇINDAKİ ÇARŞININ SES VE GÖRSEL ŞOVUNU GÖRMEYECEK KADAR. BİZ ÇARŞI OLUMLU BİRŞEYLER YAPTIĞINDA ZATEN DESTEKLİYORUZ AMA KÖTÜ BİRŞEYLER YAPTIĞINDA DA ELEŞTİRYORUZ. YALNIZ BAZILARI BİZ ÖVDÜKTEN SONRA ELEŞTİRDİĞİMİZ ZAMAN SİZ 2 AY ÖNCE YALAKALIK YAPIYORDUNUZ ŞİMDİ ÇARŞI'NIN KARŞISINA GEÇİYORSUNUZ DİYOR. BUNU DİYEN İNSANLAR SABİT KAFALI İNSANLAR.
MESALA SİYASETTE ÇOK RASTLARIZ BU TÜR İNSANLARA HEP BİR PARTİYİ SAVUNUR VE YANLIŞLARINI GÖRMEZ... ÖRNEĞİN BU ÜLKE 60 YILDIR SİYASİLERDEN ŞİKAYETÇİ HİÇ İYİ BİR DÖNEM OLDUMU SİYASETTE... HAYIR . AMA BEN BİNLERCE İNSAN TANIDIM ADAM KENDİ PARTİSİNE TAPIYOR. BİR İKİ ŞABLON KELİME BULUYOR PARTİSİNİN OLUMLU YÖNÜNÜ SÖYLÜYOR SEN NE DESEN İNANDIRAMIYORSUN.
BENİM MESELEMDE BU ÇARŞI'YI ELEŞTİRİNCE İŞTE BU SABİT KAFALI İNSANLAR OLUMSUZ ÖZELLİKLERİNİ GÖREMİYORLAR. DÜŞÜNEMİYORLAR. BU İNSANLARDAN HER YERDE VAR. NE YAPSAN DEĞİŞTİREMEZSİN.
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. (cicero)

mesela ben Holosko konusunda yanıldım bu kadar iyi bir grafik çizeğini ummuyordum. hatta gelirken eleştirdim 5 milyon euro verilir mi diye. benim yerimde bir başka sabit kafalı birisi olsa o muhtemelen şöyle diyecekti '' ben biliyordum holosko'nun iyi oyuncu olduğunuda içimden geleni söylemiyordum
ÇARŞI'YI DURMADAN SAVUNANLARA SÖYLÜYORUM: BU KADAR İNSAN NEDEN DURDUK YERE ÇARŞI'YI ELEŞTİRİYOR BİR ÇIKARLARI MI VAR KISKANÇLAR MI? DURDUK YERE BU KADAR İNSAN NEDEN ELEŞTİRSİN ÇARŞI'YI. DEMEK Kİ BİR YERLERDE BİR AKSAMA VAR Kİ ELEŞTİRİYORLAR. ÇARŞI'NIN HER YAPTIĞINI DOĞRU KABUL EDEN İNSANLARI DÜŞÜNMEYE DAVET EDİYORUM... LÜTFEN BİRAZ DÜŞÜNÜN....

Konu alperenkartal tarafından (15-05-2008 Saat 09:52 ) değiştirilmiştir..
alperenkartal Ofline   Alıntı ile Cevapla