14-05-2008, 22:10
|
#40 |
| Banned
Tecrübe Puanı: 0  | 542 - Enver Tunçalp
En tatlı renkleri tabiat bulur. Doğa filizlenir ve hayat bulur. HIDIRELLEZ denen altı Mayıs ta; gönüller dinçleşir, yeni tat bulur. 
543 - E. Eschenbach
İnsan, gençliğinde öğrenir, yaşlandığında anlar. 
544 - Emerson
Dost kazanmanın tek yolu, dost olabilmektir.
545 - T. Lowell
Düşüncelerini değiştirmeyenler yalnızca deliler ve ölülerdir. 
546 - Sokrates
Cahil insan kendinin bile düşmanı iken, başkasına dost olması nasıl beklenir. 
547 - Eflatun (Plato)
Yaşamak, yavaş yavaş ölmektir. 
548 - Mark Twain
Arkadaşlık kuvvetli bir bağdır. Paraya ihtiyaç olunca başvurulmazsa, ömür boyu sürer. 
549 - J. Jaubert
Öğretmek, iki kere öğrenmek demektir. 
550 - Abraham Lincoln
Bana, okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız, söyleyeyim: Annemdir. 
551 - Zora Neale Hurston
Annem her fırsatta çocuklarına güneşe doğru zıplamalarını öğütlerdi. Güneşe ulaşamazdık ama hiç olmazsa ayaklarımız yerden kesilirdi. 
552 - Rene Char
Sözcükleri boş yere harcayamayacak kadar çok seviyorum. 
553 - Laura Rooney
Cesaret, hayal edilenin karşısında durma kapasitesidir. 
554 - Xsentius
Kaybetmeyi, ahlaksızca bir kazanca tercih et. İlkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer. Bu dünyada bırakacağın en büyük miras onur ve dürüstlüktür. 
555 - Türk Gençliği
"Ey büyük Ata m,
Türk gençliği olarak hürriyetin, bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyetin ve İnkılâplarının yılmaz bekçileriyiz.
Her zaman, her yerde, her durumda, Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için; bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verir, kendimizi Büyük Türk Milletine adarız." 
556 - William Shakespeare
Bazı yıkılışlar, daha parlak kalkışların teşvikçisidir.
__________________ ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM! |
| |