Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2008, 22:28   #14
msaldiray

msaldiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşlar lütfen tartışmanın dozunu iyi ayarlayalım birbirimizi kırmadan fikir alış verişi yapıp bi çözüm yolu bulalım.. Kimse saygı çerçevesi dışına çıkmasın... Çarşı şöyledir Çarşı budur şudur diye öven çoğu arkadaşın yaşları hemen hemen aynı bıçkın delikanlı zamanları ve bu arkadaşların çoğunun amacı etiket buna adım gibi eminim...Herkesi kastetmiyorum sakın yanlış anlaşılmasın... Çarşının yaratıcılığına rekorlarını falan zaten kimsenin söyleyecek bi sözü yoktur bu konuda ben kendilerini takdir ediyorum.. Fakat öyle şeyler yaşanıyorki öyle bir izlenim oluşturuluyorki biz Çarşıyız biz nedersek o olur hesabı gibi bunun dozajını iyi ayarlamak lazım.. Yoksa arkadaşında dediği gibi Çarşıya olan nefret giderek artmaktadır.. Ben bu yorumları forzada da yaptım e normal olarak ceza almıştım Yani benim amacım kimseyi karalamak kötülemek değil Çarşı neyse biz oyuz biz neysek Çarşıda o. Çarşının isminin ne diğer taraftarların önüne ne Beşiktaşımızın önüne geçmesine müsade etmemeliyiz.. Yoksa olaylar çığrından çıkabilir.. Onun için olaylar bu boyuta varmadan herkesin elini taşın altına sokup buna bi çözüm bulması gerekir..
msaldiray Ofline   Alıntı ile Cevapla