14-05-2008, 22:36
|
#16 |
| Can't Forget
| ya şimdi yazıcam yine birileri alıntımı yapacak ama ya onlardan korkan . .
şimdi ben çarşıyı çok seviyorum (dum) heryere sıralara falan çarşı falan yazıyorum ÇARŞININ ARASINDA OLMAMAMA RAĞMEN ! youtube videolar , yazıları falan okuyorum . . benim gözlemlediğim birşeyler var ben diyorum ki ÇARŞI bu sezonlar en kötü sezonlarını yaşıyor yok efendim nie öle demişim yaw herkes dior bunu . çarşı pkkya karşı duydumda . çarşı ona karşı buna karşı . . herşeye karşıyız da . nie çarşı bu başkanada karşı pankartı ben hiç göremedim . . ! he tmm bunu geçtik nie eskisi gibi bağıramıyoruz stadımızda . ben bu sene febe maçında utanarak söylüyorum uzun zamandır ilk defa eziklerin marşını dinledim yahu :S : :/
bakın bunu ben demiyorum . . çarşının içinden biri : herkes kendi halinde tribünde kutuda hiç ses çıkmıyor eskisi gibi . . benim derdim de bunlarla .bunların yerine gelmek isteyenler var . boğazı patyalana kadar bağımak isteyenler ( misal ben ) .. nese lafın kısası . çarşı etkisini yitirmeye başlamadan bir önlem lazım . birileri dur desin artık . bu böyle gitmez . allah korusun ÇARŞI bitmesin . . diyorum ama içimden bir ses . . !