eee ozaman sorun ney?Ben de karşıyım diye çArşı lımı oluyorum sizin tabiriniz ile.Kardeşim be n ne üzerimde çArşı simgesini barındıran birşey giydiğim nede sizin dediğiniz gibi beleşe giriyorum.Bazılarının gözleri küflenmiş!Benim imkanım olduğu zaman maçaa gelebilecek ama maddi yönden gelemeyecek kişileri bile getirmöeye çalışıyorum.çArşı nın korunmaya ihtiyacı yoktur.Bakmayın bana ama hiçbirşey bilmeyenlere abes oluyorum.Daha 1 ay önce imzalarında veya en önemli bu çArşı ya karşı olanların liverpool maçına bakın orda ne yazdığına ben buraya dökmek istemiyorum herşeyi araştıran araştırır görür herşeyi.Eğer ben beleş maçlara veya üstüme daha birşey giydiysem Allah beni sabaha çıkarmasın sizi anca böyle cevaplar inandırır artık. HAyatta Beşiktaş!! Hacı Baba'mızın dediği gibi. Benim burda savunduğum çArşı'ya kimse laf edemez.O benim abilerimden kalan mirastır ruhtur.Bu miras para ile değil kArtAl yürekli bedenlerle buraya gelmiş bir bakın ya okuyun ya ne nerden nasıl gelmiş ne emekler verilmiş. Size tek diyeceğim daha fazla tribün tarafımızı harcatmayın oyunlara gelmeyin. |