Alıntı:
lepido´isimli üyeden Alıntı
gerçek beşiktaşlılık nedir diye önce oturup iyi bir düşünme süreci geçirmelisiniz, kapalıyı en uygun fiyata zapteden bir grubun varlığı nedeniyle o statta kombine almayı reddeden dostlarımı biliyorum ve yine yeni ve modern bir stad yapılıp daha elit taraftar grubunun çoğunluğunu oluşturacağı bir statta kombine alması garanti olanları da, "gırtlağımızı patlattık bağırmaktan", "bizim ruhumuz var" cümlelerinin temasından başka ne verdiniz beşiktaş'a ve verdiğiniz bu değerler günümüz futbol endüsrisinde yeterli oldu mu? bırakın düzenli olmasını kaç kere eski adıyla bjk store, yeni adıyla kartal yuvasından alış-veriş yaptınız? biz ve bizim gibiler alış-veriş yaptığımız için mi satılmışız? çarşı'ya sempati duymadığımız için mi satılmışız? yapılması planlanan yeni statta taraftar profilinin değişmesi gerektiğini savunup beşiktaş'ın endüstriyel futbol içerisindeki yerini almasını sağlayacak miktarları ödeyebileceğimiz için mi satılığız? sizin çok övdüğünüz gruplar gibi gırtlağımızı patlatmak mıdır beşiktaşlılık, yoksa sizin deyiminizle çekirdek taraftarlığı yapmak mı? evet bizler çekirdek taraftarlarıyız, 50 binimiz biraraya gelsek 130 desibel ses çıkaramayız, bugün şampiyonlar ligi finali oynayan m.united ve chelsea taraftarı da çıkaramıyor, 100 bini biraraya gelse de çıkaramayacaklar, sanırım bi kayıpları yok değil mi? evet satılmış olan çekirdek taraftarı olan bizlerin yapacağı katkılar bunlar, sizinkilerin de belli, siz söyleyin nedir gerçek beşiktaşlılık? |
Ayakta alkışlıyorum , ve her harfine katılıyorum...
Takımın en önemli maçında oyunla uzaktan yakından alakası olmayan, arabesk şarkılar söylemek, yada kendinden geçer bir şekilde bağırmakmı sadece Beşiktaşlılık ? bu ne kardeşim tekelinize almışsınız Beşiktaşlılığı , sizden başka kimsenin bu kulüpte söz hakkı omasın , kimse sizden farklı hareket etmesin istiyorsunuz.
madem kimsenin çarşıyı eleştirmesini istemiyorsunuz , birisi de çıksın ben ve benim gibi düşünen ( çarşıdan olmayan hatta İstanbulda yaşamayan ) her taraftarın aklındaki soru işaretlerini giderecek mantıklı bir açıklama yapsın.
Nemi bu soru işaretleri :
1- Sezon başı Sinan Engin göreve geldiğinde çarşı bir pankart açarak buna karşı çıktı. Fakat daha 3 gün geçmeden çarşı liderleri Ümraniye'ye sinan Engin'in ayağına giderek bir görüşme yaptılar ve o günden sonra tepkiler bıçak gibi kesildi ! Sivas maçındaki tepkiden sonra da yine Sinan Engin'le görüşüldü ve yine tepkiler kesildi! Neydi Sinan Enginin çarşıyı bu kadar etkileyen sözleri ?
2- Bu yönetimin Beşiktaşı nasıl küçülttüğü , nasıl rezil ettiğini sizlerde bizim kadar görüyor ve biliyorsunuz. Buna rağmen hangi amaçla çarşı bu yönetime bir tepki gösteremiyor ? ve tepki gösterenlere tepki gösteriyor. ?
3 Sebep eğer kulüp menfaatiyse , kimsenin maşası olmamaksa Seba'yı gönderirken bunlar neden düşünülmedi?
4- Yoksa Seba bu kulübe Demirörenden dahamı fazla zarar vermişti ?