Alıntı:
uMuT TaCiRi´isimli üyeden Alıntı
Siz başkanı Aziz Yıldırım olsun da dersiniz beklerim sizden.Ne zaman fener endüstriyel futbola ayak uydurdu ozaman fenerli taraftarlar seyirci oldu klübün tüketicisi oldu müşteri oldu.Siz fener gibi gelir istiyorsanız forma alacaksınız yok fenerbahçe kartı alacaksınız yok fenerbahçe kartı olmadan kombine alamazsınız? Sizin gibi zihniyetler bunu düşünemiyor ama?Bu başkanın amacı ne?Bir defa ortafa bir proje yok 2-3 resim var! |
aynen diyorum zaten, keşke başkan, aziz yıldırım mantalitesine sahip biri olsa da stadımız elit bir stad haline gelse, gerçek sıçrama modern bir stad ve dolayısıyla içerisindeki taraftarların kalitesinin artışı ile başlar ve başarılar da ardından gelir, yani tam bir devrimle, eski arabesk zihniyetten uzak bir yaklaşımla, "beşiktaşım seni çok seviyorum, canımı veririm senin için, bu sevdadan vazgeşersek işte allah belamızı versin" edebiyatıyla değil, "kombinemi alıyorum, parası da bu, kartal yuvasından şunu şunu aldım, alın işte bu benim beşiktaş'a sevgimin göstergesi" şeklinde olur sevginin gerçek tanımı, tabi taraftarlığın da, haa alacak güçleri olmayanlar da 3 maçta bir kale arkasındaki bir köşede maçını izler, öyle bir grup kurarak toplumsal bir hereketle tehdit edici şekilde tezahüratlarla bedava biletleri kaparak değil...