Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2008, 11:21   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Transferde son gelişmeler !

Click the image to open in full size.

Demirören, Zapotocny ve Sivok’un transferi için kulüpleri Udinese’ye bir hafta süre verdi.

Udinese Kulübü yetkilileri ile masaya oturan Demirören, prensip anlaşmasına vardıkları iki Çek futbolcu için kıran kırana pazarlık yaptı.

İtalyan kulübü yetkilileri iki oyuncu için 6 milyon Euro bonservis ücreti istemesi üzerine ilk görüşme olumsuz sonuçlandı. Fiyatı yüksek bulan Demirören, dün İstanbul’a dönerken İtalyan kulübünün yöneticilerine, "İki oyuncu için 2.5 milyon Euro ödeyebiliriz. Size düşünmeniz için bir hafta süre veriyoruz" dedi.

Klasnic’e sağlık engeli

İstanbul dönüşü, yönetici arkadaşları Kenan Öner, Levent Erdoğan ve Ertunç Soğancıoğlu ile bir durum değerlendirmesi yapan Başkan Demirören, "Zapotocny ile Sivok için 2.5 milyon Euro bonservis ücreti verebiliriz. Udinese ile anlaşma sağlayamazsak, İspanya ve İngiltere liglerinde top koşturan alternatif isimler üzerinde durmalıyız" dedi.

Beşiktaş’ın kulüp doktoru Ayhan Optur, menajerler tarafından önerilen Werder Bremen’in Hırvat golcüsü Klasnic’in performans olarak üst düzeyde olmadığını belirten bir raporu yönetime sundu. Bunun üzerine siyah beyazlılar Klasnic’in transferini askıya aldı.

Bu arada Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, G.Birliği OFTAŞ’tan Giray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan Zeki, Mersin İdmanyurdu’ndan Evren Gayır’ın alınmasını istedi.

Hürriyet
jaSmin Ofline