Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2008, 11:24   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
En çok Kartal yenildi

Click the image to open in full size.

'Üç büyükler arasında, maçlarda en az süreyle yenik oynayan takım, Galatasaray oldu.

Turkcell Süper Lig'de geride kalan 2007-2008 sezonunda ''Üç Büyükler'' arasında, maçlarda en az süreyle yenik oynayan takım, şampiyonluğa ulaşan Galatasaray oldu.

Toplam 3 yenilgiyle, sezonun en az kaybeden takımı unvanını da alan sarı-kırmızılı ekip, 34 lig maçının 10'unda skor olarak rakiplerinden geriye düştü. Bunlardan 7'sinde en azından beraberliği kurtaran ''Cim Bom'', sadece 3 maçı puansız kapadı. Galatasaray, sezon boyunca toplam 370 dakika süreyle rakiplerini skor olarak geriden takip etti.

-FENERBAHÇE-

Lig ikincisi Fenerbahçe ise sezondaki 34 lig maçının 15'inde, karşılaşmalar içinde yenik duruma düştü. Bu karşılaşmalardan 10'unda en azından beraberliği yakalayan sarı-lacivertliler, 5 kez de sahadan boynu bükük ayrıldı. ''Sarı Kanaryalar'', maçlarda toplam 474 dakika süreyle rakiplerinin skor olarak gerisinde kaldı.

-BEŞİKTAŞ-

Sezonu 3'lü averajla üçüncü sırada tamamlayan Beşiktaş, ''Üç Büyükler'' arasında en çok yenilen ve toplamda en uzun süre yenik kalan takım oldu. Siyah-beyazlılar, 34 lig maçının 16'sında, toplam 19 kez yenik duruma düştü. Sezonun ilk yarısındaki Galatasaray, ikinci yarısındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Fenerbahçe maçlarında 2'şer kez skor olarak geriye düşen ''Kara Kartallar'', bunlardan 7'sinde mağlup olmaktan kurtulamazken, 9 maçta ise en azından beraberliğe ulaşmayı bildi. Beşiktaş, sezon boyunca toplam 477 dakika süreyle rakiplerini skor olarak geriden izledi.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla