Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2008, 11:25   #32
f.cole

f.cole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
sehorn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hastayım Çarşının sosyal olaylarına ya !! Nukleer enerjiye karsı durmuslar. Sor bakalım kutudan 100 kişiye nukleer enerji nedir diye, bakalım bilicekler mı ? Çarşının karsı oldugu hatırladıgım bazı seyler,

1) Tiyatroların kapatılması- Kutudan son 1 yılda kac kısı tiyatroya gitti ?
2) Kuresel ısınma- Kutudan kac kisi kuresel ısınmanın ne oldugunu biliyor ? Bu kadar ilgililerse konuya, Al Gore'un son zamanlarda bu konu hakkındaki çalışmaları hakkında ne dusunuyorlar ? Aslında soruyu biraz daha basitleştireyim; Al Gore kim ?
3) Irkçılık.- Irkçılık nedir ? Sadece siyahlara karşı mı yapılır ? Turkiye'de bulunmayan bir ırka bu kadar sahip çıkarken gözünüzün önünde ermenilere, musevilere karsı yapılan aşagılamalara, kucuk gormelere neden susuyorsunuz ? Yoksa bu ırklara sahip çıkarsanız bazı cevrelerin tepkisini almaktan mı korkuyorsunuz ?

Gerçekten carsının kalbi olan kutudakilerin actıkları pankartlarda yazanların anlamını bildiğine inanıyormusunuz ? Fenerliler, gsliler, cemizgezek sporlular da bu pankartları acsa onları da '' vay anam ne kadar sosyaller '' diye savunacakmısınz ?
Ha bir de cogunuz maca gelmıyorsuznuz demissin. Ben dersaneye gitmez, saat 2. 30 da kapalıya girerdim 10 sene once sırf macrtan once Carsıyı ızlıyım diye. Ama insan gelısıyor, dusunuyor, sorguluyor, kendisine her soyleneni yargılamadan kabul etmemeyi ogreniyor. Macta sırf cok bagırıyorlar diye ovunenleri trıbunde esrar çekerken, zil zurna sarhos gorunce soguyor. Ekmek parasını kazanmaya calısan taksicilerin arabalarının nedensiz yere bu grup tarafından yagmalandıgını gorunce utanıyor. Ha sahiden siz ne dusunuyorsunuz bu konularda ? Ha pardon unuttum cok iyi bagırıyorlardı macta...
Helal Arkadasım!!! Budurrr
f.cole Ofline   Alıntı ile Cevapla