Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2008, 11:45   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lost'un yıldızları nerede yaşıyor?

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran 'Lost' dizisinin ünlü yıldızlarının nerede yaşadıklarını merak ediyor musunuz?


Tüm dünyada izlenme rekorları kıran 'Lost' dizisinin ünlü yıldızlarının nerede yaşadıklarını merak ediyor musunuz? In Touch dergisi dizinin fanatik hayranları için Lost'un sevilen karakterlerinin gerçek hayattaki evlerine girdi!..

Hawaii'de yaşıyor
Click the image to open in full size.Koreli ünlü aktör Daniel Dae Kim, eşi Mia ve iki çocuğuyla birlikte Hawaii'deki bu evde yaşıyor. Kim, "Çekimler bitince soluğu Seul'da alıyoruz" diyor. Geleneksel Kore hayatını evlerinde de sürdürdüklerini belirten Mia, "Adadaki evimiz bir cennet gibi" diyor.


Kütüphanesini çok seviyor Click the image to open in full size.
Lost'un genç yıldızlarından Tania Raymonde, gerçek hayatında Los Angeles'ta yaşıyor. Evinin geniş bir kütüphanesi olduğunu belirten genç yıldız, "Bu odanın direkt terasa açılan bir kapısı var. Burada aradığım huzuru buluyorum ve çok dinleniyorum" şeklinde konuşuyor.


Çiçeklere çok meraklı
Click the image to open in full size."Los Angeles'taki tüm hayatıma ara verip Hawaii'de yaşamaya başladım" diyen Rebecca Mader, West Hollywood'da oturuyor. İşleri biter bitmez soluğu evinde alan Mader, çiçeklerini çok sevdiğini ve evinin bahçe gibi olduğunu dile getiriyor.

Ailece Hawaii'ye taşındılar Click the image to open in full size.
Terry O'Quinn, dizinin kadrosuna dahil olduktan sonra eşi Lori ile birlikte Amerika'daki evlerini satıp Hawaii'ye yerleştiklerini söylüyor. "Buradaki hayatım bir rüya gibi diyen" ünlü aktörün evinde bir de havuz bulunuyor. Çiftin Hawaii dışında Baltimore'da da bir evleri var.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla