Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2008, 09:44   #7
mypatxah
alayına gider
 
mypatxah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon9 Ceza kapımızda

Beşiktaş ve Trabzonspor’u, gelecek sezon sahalarındaki ilk lig maçında “boş tribünlere oynama” tehlikesinin beklediği ortaya çıktı.


Süper Lig’in son haftasındaki Beşiktaş-V.Manisa ve Trabzon-Fenerbahçe müsabakalarında ev sahibi takım taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratının iki kulübün de başını ağrıtacağı belirlendi. Söz konusu maçlarda “süreklilik arz eden” küfürler nedeniyle bugün PFDK’ya sevk edileceği bildirilen Beşiktaş ve Trabzon’un temsilci raporlarına göre daha önce aynı eylemden sabıkaları bulunduğu gerekçesiyle “seyircisiz oynama” cezası almasına kesin gözüyle bakıldığı öğrenildi.

10 Mayıs’ta İnönü Stadı’nda oynanan maç öncesi siyah-beyazlı taraftarların hakemler, federasyon, rakip takımlar ve kendi yönetimleri aleyhine tezahürat yaptığı ve bunun maç öncesinde, içinde ve sonrasında 12 kez tekrarlandığı temsilciler; Kayhan Alyürek ve Tarık Antalyalı tarafından rapor edildi.

Bu sezon talimatın 31. maddesine göre üç kez disiplin kuruluna sevk edilen ve küfürlü tezahürat nedeniyle iki defa seyircisiz oynama cezası alan Beşiktaş’ın, üçüncü cezayı almasının kaçınılmaz olduğu ileri sürüldü.
__________________

Click the image to open in full size.
mypatxah Ofline   Alıntı ile Cevapla