Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2006, 09:18   #4
JuNeEiGhT
 
JuNeEiGhT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bobo için rest! Click the image to open in full size.Bobo’nun kiralanması için pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş, bonservis için 4 milyon $ isteyen Brezilya’nın Corinthians kulübüne rest çekti 26.06.2006
Kartal, 650 bin dolar ödeyip genç oyuncuyu 1 yıl daha kiralık olarak kadrosunda tutmak için teklif verirken, Bobo ile de 500 bin dolara el sıkıştı. Bu transfer konusunda hafta sonuna kadar olumlu bir sonuç alınamaması durumunda, rotanın Wiganlı Roperts’e çevrileceği öğrenildi. Ancak teknik heyetin Wigan’dan ayrılma kararı alan Roberts’in 31 yaşında olması nedeniyle transfere sıcak bakmadığı, Corinthians’tan gelecek yanıta göre yeni arayışlara da başlanabileceği kaydedildi.

Diğer Haberler
Demirören: Herşey yolunda

Norveç’ten önceki gün dönen Başkan Yıldırım Demirören, “Delgado gibi bir oyuncunun transferinin bu kadar sürmesi gayet normal. Sonuçta sıradan birini almıyoruz. Avrupa’nın önde gelen futbol ülkeri İtalya, Almanya, Fransa ve İspanya’dan teklif alan yıldız birini takıma kazandırmak kolay iş değil. Şimdilik herşey yolunda. Şunu kimse unutmasın ki, Beşiktaş istediği oyuncuyu alır. Ayrıca sadece isme göre değil, teknik heyetin isteği doğrultusunda, futbolcunun kariyeri, kişiliği ve geçmişine bakarak akılllı transferler yapıyoruz” diye konuştu.

Minikler bölge şampiyonu
Beşiktaş Minik Futbol Takımı, Türkiye Şampiyonası 1.Etap elemelerinde Çorluspor’u 3-0 yenerek Marmara Bölge Şampiyonu oldu. Daha önce oynadığı maçlarda Gebzespor’u 6-0, Babaeskispor’u 10-1, Edirne DSİ’yi 5-0 mağlup eden yavru kartallar, Yalova Termal Tesisleri’nde oynadığı son karşılaşmada Çorlu’yu Tufan (2) ve Ali İhsan’ın golleriyle yendi. İlk etapta oynadığı bütün karşılaşmaları kazanan minikler, aldığı sonuçlarla Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek 12 takım arasında yer aldı.

Çalışmalara ara verildi
Yeni sezon hazırlıklarına 20 Temmuz’da başlayan Beşiktaş, dünü izinli olarak geçirdi. Siyah-Beyazlılar, bugün yapacakları çift antrenmanla çalışmalarını sürdürecek. Öte yandan, teknik heyetten izinli olan milli oyuncular ile Fenerbahçe’nin elinden kapılan Nobre’nin de bugünden itibaren çalışmalara katılması bekleniyor. Kartal, 2 Temmuz’da hazırlık kampının ilk etabı için Paris’e gidecek.

Yenilerin hamisi Koray Avcı oldu
Takımda İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’dan sonra üçüncü kaptan olan Koray Avcı, yeni transferlerle yakından ilgileniyor. Başta Rizespor’dan takım ve oda arkadaşı Fahri olmak üzere, Bursa’dan alınan Serdar, Antalyaspor’dan transfer edilen Burak ve Gençlerbirliği’nden alınan Baki ile iyi bir iletişim kuran Koray, “Hepsi genç ve gelecek vaat eden oyuncular. Burada sorun yaşamamaları için yardımcı olmaya çalışıyorum” ifadesini kullandı.
__________________
İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe..

************************************************************************************************************** JuNeEiGhT..
JuNeEiGhT Ofline   Alıntı ile Cevapla