Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2006, 09:19   #5
JuNeEiGhT
 
JuNeEiGhT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Gordon, bir maaşla yolcu! Click the image to open in full size.Beşiktaş yönetiminden, Gordon Milne 15 bin paund tutarındaki bir aylık maaşının verileceği ve ülkesine gönderileceği açıklandı. 26.06.2006İstanbul’a çağrıldı
Beşiktaş’ta Gordon Milne krizi bitiyor... Yönetimin, Kulüpte herhangi bir işlevi olmamasına rağmen maaş almaya devam eden İngiliz teknik adamı gönderme kararı aldığı bildirildi. Ülkesinde tatilde olan tecrübeli hocanın, İstanbul’a çağırıldığı ifade edildi. Kulüpten 15 bin paund aylık maaş alan Milne’ye, bir aylık maaşının ödeneceği ve sözleşmenin feshedileceği bildirildi.

Ekşi, Fulya’ya yerleşiyor
Geçtiğimiz yıl A Takım’da görev yapan ve yeniden altyapı koordinatörlüğüne getirilen Mehmet Ekşi’nin, Siyah-Beyazlı yönetim ile bugün yapacağı görüşmenin ardından Fulya’ya yerleşeceği kaydedildi. Ekşi, yeni sezon hazırlıkları için planlar yapmaya başladığı ve görevlendireceği isimler ile bir toplantı yapıp, yeniden yapılanma içine gireceği açıklandı.
__________________
İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe..

************************************************************************************************************** JuNeEiGhT..
JuNeEiGhT Ofline   Alıntı ile Cevapla