Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2008, 22:57   #8
msaldiray

msaldiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Deckard´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çarşı'nın nerede oturacağı sizi niye bu kadar ilgilendiriyor? Anlayabilmiş değilim.

Çekirdek grup zaten kutunun içinde ve yakınında oturuyorlar. Bunda rahatsız olacak bir durum olduğunu zannetmiyorum.

Üzülerek görüyorum ki, bazıları Çarşı felsefesini ve birlikteliğini hala anlayamamışlar.

Onlar tarif edilmesi zor bir olgu, başka bir şey. Nerede ve nasıl oturduklarının bence hiç ama hiç önemi yok. Üstlendikleri misyonun mekan veya zamanla hiç alakası yok.

Çarşı tayfasından değilim, ama onlarla gurur duyuyorum.

Daha nice 132 desibellere...
Bi rekor muhabbeti tutturdunuz gidiyor. Abicim bu rekorun Beşiktaşıma katkısı ne... Bazı arkadaşlarda demişler Çarşı olmasaydı Beşiktaş kaç maç kazanırdı. Çarşı bu takıma maç kazandırıyor. Hadi ya neden ozaman namağlup şampiyon olamadık.. Puan kaybedilen maçlarda Çarşı nerdeydi neden o maçları bize kazandırmadı... Ama işin en kötü yanıda ençok İnönüde puan kaybetmemiz bak şu Allah'ın işine demekki Çarşı İnönüyede karşı demekki maçlara gelmemişler... Burda Çarşıyı eleştiren bizlere klavye delikanlısı demiş Çarşı avukatları biz o klavye delikanlılarının kimler olduğunu çok iyi biliyoruz.. En basit örneği geçen yıl Ankarada oynanan Gençlerbirliği kupa maçı diyorum.. Ve burda kesiyorum Çarşıyı savunup bizi klavye delikanlılığı yapmakla suçlayan arkadaşlar ne demek istediğimi çok iyi anlamışlardır.. Tek isteğim herkes haddini bilsin.. Kimse haddini aşmasın buna ben ve benim gibi düşünenlerde dahil... Tek Aşkımız Beşiktaşımız olduğuna göre birbirimizle tartışmalarımızda saygı çerçevesini aşmayalım.. Düzeyli bi şekilde tartışmayı bilmeyen arkadaşlarda lütfen yorum yapmaktan kaçınsınlar. Saygılar..
msaldiray Ofline   Alıntı ile Cevapla