Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2008, 07:10   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sorumluluk benimdir

Sorumluluk benimdir
Click the image to open in full size.

Beşiktaş Menaceri Sinan Engin iddialı konuştu: Zapotocny ile Sivok´a çok güveniyorum. İki oyuncuya da inanıyorum ve transferdeki tüm sorumluluğu alıyorum.
17.5.2008



‘Defansa güç katacaklar’
Sivok ile Zapotocny’i renklerine bağlayan Beşiktaş’ta menacer Sinan Engin camiaya mesaj gönderdi. İki futbolcuya da övgüler yağdıran Engin, “Çok önemli transferler yaptık. Savunmamızdaki sıkıntıyı çözecekler. Bu transferdeki tüm sorumluluğu üzerime alıyorum, olumsuz bir durumda öne çıkarım. Zapotocny İtalya’da görev yapan ayağını yere sağlam basan, sert bir oyuncu. Savunmamıza güç katacaktır” ifadesini kullandı.

‘Prag’ın kaptanını aldık’
Tomas Sivok’u uzun süredir takip ettiklerini dile getiren Engin, “Tam bir joker. Savunmanın her yerinde oynayabilir. Solda, sağda, ortada... Topu oyuna çok rahat sokuyor. Ön liberoda da görev yapabilir. Çek Cumhuriyeti’nin Euro 2008 kadrosunda da yer alıyor. Orta sahada Edouard Cisse’ye de destek verecek, savunmamıza da katkı sağlayacak. Ayrıca kendisi çok kişilikli, Sparta Prag’ın kaptanlığını yapıyor” diye konuştu.
Click the image to open in full size.


‘En önemli sorunu çözdük’
Görüşmelerin tüm hızıyla devam ettiğini belirten Sinan Engin, “Transfer gündemimizdeki ilk sorunu çözdük. Savunmamız bizim en çok sıkıntı yaşadığımız bölgeydi. Aynı dili konuşan, birbirlerini tamamlayan iki oyuncu aldık. Şimdi kadromuzdaki oyuncularla kaynaşmalarını sağlayıp, takımı başarıya taşıyacağız. Bundan sonra transfer yapmamız halinde, kalburüstü yabancılar alacağımızı söyleyebilirim” dedi.

Orhan YILDIRIM


Klasniç mi? Neden olmasın...
Forvet transferine de açıklık getiren Sinan Engin, ancak Bobo’nun takımdan ayrılması durumunda Klasniç’i alabileceklerini söyledi. “Kadromuzda Holosko, Nobre, Bobo, Batuhan var. Şimdi bunların yanına Klasniç gibi üstdüzey bir santrforu almamız gereksiz... Ancak Bobo’ya cazip bir teklif gelir ve ayrılırsa, Hırvat futbolcuyu düşünürüz. Klasniç bize menacerler aracılığıyla teklif edildi. İyi bir golcü ancak tabii ki Bobo’nun kalmasını tercih ederiz” dedi.





Kısa...Kısa...


Son iddia Erhan Güven
Beşiktaş’ın Gençlerbirliği’nin genç futbolcusu Erhan Güven ile anlaştığı iddia edildi. Gençlerbirliği’yle sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan 25 yaşındaki yıldız oyuncunun Beşiktaş’ın teklifine ‘evet’ dediği ve önümüzdeki günlerde resmi imzayı atacağı belirtildi. Dört yıldır Başkent ekibinde görev yapan Erhan, bu sezon 24 maç oynamış, 1 gol atmıştı.

Takımdan kim gidecek?
Tuna Üzümcü, Tomas Sivok ve Tomas Zapotocny’i renklerine bağlayan Beşiktaş’ta savunma oyuncularının fazlalığı göze çarpıyor. Yeni transferlerle birlikte defansta tam 10 oyuncu göreve hazır... Teknik heyetin raporuna göre, sözleşmesi sona eren bazı futbolcularla yollar ayrılacak. Kontratları biten Ali Tandoğan ile Baki’nin durumları netlik kazanmazken, Gordan Schildenfeld’in gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Ece Kaya finali pazar oynanacak
Beşincisi düzenlenen Ece Kaya Turnuvası, pazar günü oynanacak final karşılaşması ile sona erecek. Geçen hafta başlayan ve grup karşılaşmaları devam eden organizasyonda üçüncülük ve final mücadeleleri Pazar günü yapılacak. Saat 11.30’da Üçüncülük maçı, 12.30’da ise final karşılaşması Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanacak. 14.00’teki kupa töreninin ardından üyeler piknikte biraraya gelecek.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla