Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2008, 07:11   #62
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tuna resmen Kartal'da

Tuna resmen Kartal'da
Click the image to open in full size.

Beşiktaş, yeni sezondaki ilk resmi imzayı Gençlerbirliği´nden Tuna Üzümcü´ye attırdı. Borsaya yapılan açıklamada, genç oyuncuyla 3 yıllık sözleşme yapıldığı belirtildi.
17.5.2008



Bonservis bedeli yok
Kara Kartal transferde sezonu açtı! Savunmasına takviye arayışındaki Siyah-Beyazlılar, Gençlerbirliği’nin genç defans oyuncusu Tuna Üzümcü’yü renklerine bağladı. Kulüpten, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na gönderilen yazıda, yıldız futbolcuyla bir yılı opsiyonlu olmak üzere 3 senelik sözleşme imzalandığı belirtildi. Bu transferde Gençlerbirliği’nde bonservis bedeli ödenmediği öğrenildi. Tuna yıllık 300 bin garanti, maç başı da 15 bin YTL kazanacak.

23 maçta 2 gol attı
Bu sezon çıktığı 23 maçta rakip fileleri 2 kez havalandıran Tuna Üzümcü, “Her futbolcu gibi benim de büyük takıma transfer olmak gibi bir hayalim vardı. Şu an hayallerim gerçek oldu. İnanıyorum ki Siyah-Beyazlı forma ile çok başarılı olacağım. Kendime güvenim tam. Oynayacağım futbol ile bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Beşiktaş’ta başarıyı yakaladıktan sonra milli takıma da yükseleceğim. Taraftarın karşısına çıkmaya sabırsızlanıyorum” dedi. l Saycan SAYIM
__________________
asparagas Ofline