Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2008, 11:07   #1
Torer
 
Torer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up Çek Savunma Oyuncuları Transfer

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Kartal'da şimdi sıra Kadlec'te

Çek savunma oyuncuları Zapotocny ve Sivok ile anlaşan siyah-beyazlı ekip rotayı bir diğer Çek futbolcu Kadlec'e çevirdi. Beşiktaş, Sparta Prag'lı yöneticilerle önümüzdeki hafta başında pazarlık masasına oturacak.


***

Çek bir defans

Udinese ve Sparta Prag'da görev yapan iki Çek savunma oyuncusuyla anlaşan Beşiktaş, Kadlec'in de işini bitiriyor.

Geçtiğimiz sezon savunmada yaşanan sıkıntılar nedeniyle ilk olarak bu bölgeyi güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar, defansı Çek oyunculardan kuruyor. Bir süre önce İtalya'ya giderek Zapotocny ve Sivok'un bonservislerini elinde bulunduran Udinese kulübüyle masaya oturan başkan Yıldırım Demirören ve menajer Sinan Engin'in
Click the image to open in full size.
girişimleri olumlu sonuçlandı. Dün Çizme ekibinden gelen habere göre Udinese kulübü, iki futbolcunun da satışına onay verdi.

7.5 MİLYON EURO
Menajer Sinan Engin, "Udinese ile iki oyuncu için anlaştık. Futbolcular ile de prensip anlaşmamız var. Ancak istedikleri yıllık ücretlerde 200 bin euro'luk bir fark kaldı. Rakamı aşağıya çekmek için uğraşıyoruz. En kısa sürede bu sorunu ortadan kaldıracak ve iki oyuncuya resmi sözleşme imzalatacağız" dedi. Beşiktaş'ın bu iki isim için 7.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi.

Kadlec hazır

HAFTAYA imza atması beklenen Prag'ın yıldızı Sivok'un takım arkadaşı olan Michal Kadlec'in de Beşiktaş'a sıcak baktığı ifade edildi. Siyah-beyazlıların, bu futbolcu için kulübünden indirim beklediği dile getirildi.
Click the image to open in full size.

Kaynak : Fotomaç
__________________
Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi .
Torer Ofline