Zapotocny,Sivok ve Kadlec gelirse... | | Zapotocny,Sivok ve Kadlec gelirse... Yabancı kontenjanında değişiklik yapılmalı. Delgado, Tello, Cisse, Bobo ve Holosko arasında bir seçil yapmak zorunda. Mehmet topuz veya onun ayarında bir Türk oyuncusu aldık diyelim. gerçi onun ayarında yok ama Uğur inceman diyelim.
Tandoğan(Toraman)---Sivok---- Zapotocny------Kadlec
Mehmet Topuz ------ Cisse-----Serdar Özlan----Tello
Bobo( veya yerine iyi bir yabancı)---- Holosko
Bu şekilde 7 yabancı oluyor o halde Kadlec veya 2 çek oyuncudan biri alınmayacak veya Bobo satılacak. Bence Sivok ve kaldeç alınmalı Zapotoncy'den vazgeçilmeli. Sivok ve Kadlec Milli takımada seçildi. Tabi izleyenler daha iyi bilir. Kadlec'dende vazgeçilebilir Tello sola çekilebilir.
Tandoğan(Toraman)---- Sivok---- Zapot-----Tello
Mehmet Topuz------ Cisse----Serdar özkan---Aydın
Bobo-----Holosko
Bence Aydın'ın Tecrübe kazanması lazım İlk 11 oyuncusu olamaz. Serdar Özkan sene başında yıldız dedik sıradan bir oyuncu gibi oynuyor. bence hem Mehmet Topuz hemde Uğur inceman alınmalı...
Nasıl bir oyun sistemi ve hangi oyuncular ilk 11'de olacak merak konusu. Tello sol bekte defansif anlamda yararlı olmaz. O halde sağ bekte Toroman oynamalı... Tek bir oyuncu üzerinden takım oluşturmayın. Bazıları tandoğan'ı sağ bek tello'yu sol bek düşünüyor. böyle bir takım defansif anlamda sorunlar yaşar. ikiside rakipten top çalamıyor. Delgado'Dan sonra sanırım Tello BJK'dE en az top çalan oyuncu koşuyor ama boş...
Tandoğan(kurtuluş) Gökhan--- Zapot----Kadlec
Topuz------- Sivok ---Serdar özkan --- Tello
, Bobo--- Holosko
ayrıca delgoda'ya kadroda yer vermedim bence delgado ilk 11 oyuncusu değil... ikinci yarılarda oyuna girmeli...
SİNAN ENGİN BÜYÜK ÖLÇÜDE İKİ ÇEK OYUNCU İLE ANLAŞMIŞ... EĞER ANLAŞTIYSA BEN BİRAZ ÜZERİNDE DÜŞÜNDÜM.... BAKALIM DEREYİ GEÇMEDEN PAÇALARIMI SIVADIK MI YOKSA...
Konu alperenkartal tarafından (17-05-2008 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir..
|