Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2008, 12:39   #1
japsec
 
japsec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş flaş transferler için EURO 2008'i bekliyor

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, "Öyle bir takım yaratacağız ki, hem saha dışında, hem saha içinde rakiplerimizi yeneceğiz" dedi.
Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelecek sezon Beşiktaş taraftarlarına yakışır bir takım kuracaklarını bildirdi.
Yeni futbol sezonuna güçlü bir takımla gireceklerini ifade eden Erdoğan, şunları söyledi:
"Öyle bir takım yaratacağız ki, hem saha içinde, hem saha dışında rakiplerimizi yenecek. Gelecek sezon için 2 Çek futbolcu, 1’de Gençlerbirliği’nden oyuncu aldık. Kuracağımız takım hem şanssızlıkları, hem de bize karşı olanları yenecek."
"AVRUPA ŞAMPİYONASINDAN SONRA FLAŞ TRANSFER YAPACAĞIZ"
Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinden sonra Beşiktaş’a flaş transferler yapacaklarını anlatan Erdoğan, "Şu anda bütün kulüpler finalleri bekliyor. İyi futbolcularını vermiyorlar. Esas transferler, finaller sırasında, elemelerde ve sonlarına doğru olacak" diye konuştu.
Beşiktaş’ın kaliteli futbolculardan kurulu bir takım olduğunu anlatan Erdoğan, 8 dakikada 4 gol atan bir takıma sahip olduklarını söyledi.
Taraftarların beklediği şampiyonluğu gelecek sezon kazanacaklarını anlatan Erdoğan, şunları kaydetti:
"Çok kaliteli futbolcularımız var. Yeter ki bizimkiler oynamak istesin, oynamıyorlar. Bizim takım istediği zaman 8 dakikada 4 gol atıyor. Şansızlıklar olmasa açık ara şampiyon olurduk."
İnönü Stadı’nın gelecek sezon yenileneceğini belirten Erdoğan, stadın yenilenmesinin kulüp gelirleri açısından önemli olduğunu söyledi.
Erdoğan, stadın yapılmasının şampiyonluktan daha önemli olduğunu, gelir getirmesi ve sportif faaliyetler açısından çok güzel bir stat yapacaklarını kaydetti.
japsec Ofline