Alıntı:
mbecerikli´isimli üyeden Alıntı
sen sessiz sedasiz mac izlemeye razisin ama bizler degiliz.anlayamadiginiz bir konu var.carsi ve besiktas taraftari birbirinden ayrilmaz bir butundur.carsi tum taraftarlari icinde barindirir.yani hicbir zaman carsi ve digerleri diye birsey sozkonusu degildir.ama taraftara bir oncu lazimdir bu da carsidir.ben bu forumda carsiyi elestiren bircok yazi yazdim kendime gore hakliydim.simdide carsiyi oven yazi yaziyorum besiktasin iyiligi icin ne guzelse onu istiyorum.bu konuyu acan arkadas bence gereksiz bir is yapmis.carsinin yeri kapalinin ortasidir.kale arkasina tikilacak bir taraftar grubu degildir carsi. |
birader fenerbahçede sessiz maç oynuo ama bak takım jnerelerde millete çarşıyı beşiktaştan daha çok sevio anasını satim tmm barıolar ii gzl de bzn çok saçma barıolar yeni stadı protesto ediolar lan işte stad daha çok buyucek sesiz daha çok çıkacak ne istiounuz olurmu onla riçn önemli olna stada girmek ayyaşlık yapıp adam öldurmek son son 15 sende 1 şampıyonluğun var çarşın olsa ne fark yapar tmm sevinmek içn sevmedık ama billet 17 lerde gezerken biz daha 10lardayız