Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2008, 11:03   #7
pusucukurt
Banned
 
pusucukurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Artık söylenen laflar biyere kadar. Hayatım boyunca bir laf gelmesin aileme diye çaıştım uğraştım. Bir alf söyletmedim heryerd ekorudum hiçbiyerde birşey demedim. Gururunu incitmedim kimsenin. Ama nedense ben bu kada rçalışsamda bu konuda aynı şeyleri kendi ailemden bile göremedim. Hangi baba başkasının sözlerini kendisine gurur yapıp oğluna birton alf söylerki. Hangi baba oğlunu mutlu edne tum şeyleri engellerki. Başarılarını hangi baba kıskanır, yeteneklerini hangi baba köreltirki.
Hayatta ailem içni ne yaptıysam bunarl hiç onların gözüne batmadı göz önüne çıkmadı. Yaşamak içni kendim içni ne yaptıysam ama bunalr hep gözönünde gözlerinin önündeki bu durum sadece bend eöyle. Kardeşlerimin yaptıklarının haddi hesabı yok ama nedense bir laf söyleyen yok. Bu ayrım niye. Tum bu yaşamdan kurutlmak içni ömrümün son beş yılını hep ailemden uzka geçirdim ne zaman eve gelsem birgün süren sevgi gösterisinn üstüne aynı şeyler devam edip durdu. Şimdi öyle bir hale gelmişki aramız. Babam bir kutupta ben bir kutupta.
Hayatıma giren her insanı benden uzaklaştırmaya çalışan bri insan benim naısl babam olurki. Yüzünü gördüğmüde eve her gelmemde içi huzursuz olan benden başaksı varmıdırki. Baba lafını kullanırken bile istemiyerek kullanan bir insan varmıdırki başka. Artık dayanılmaz hale geldi sırf bu yüzden evde durmuyoru mevden uzaklaşıyorum. Ailenin ne oldugunu bu yüzdne fazla bilmiyorum. öncedne öğrenmek istiyorudum. Artık öyle bir hale getirdilerki beni öğrenmekt eistmeiyorum.
Ben babamın oğluyu mdemek öyle bir isterdimki. Ama ben babamın oğlu değilim. Hayır onun oğlu olamam ben....

pusucukurt ( MUSTAFA KURT )
__________________
Click the image to open in full size.
pusucukurt Ofline   Alıntı ile Cevapla