Deprem sonrası yıkılmış bir ev gibi yıkıldı tum hayallerim, paramparça tekrarı olmıcak hayallerimin. Ve o hayallerimin altında kaldım nefes almakta güçlük çekiyorum. Hani derler yaa o anı yaşamadan bilemessin. Galiba öyle birşey yaşamadan anlıyamassın. Bazen pişmanlı kduymak istiyorum bulundugum yerden dolayı ama sonra seni tanıma fırsatı buldugum için vazgeçiyorum bu düşüncemden. Bazen hiç sevmeseydim tum sevgimi alsınlar diyorum. Ama üstüne seni sevdiğim için şükrediyorum. İşte böyle karamsar düşnüceleriniçinde bir ileri bir geri oldugum yerde sayıyorum. Ne geriye gitmeye cesaretim var ne ileriye gitmeye. Galiba bundan dolayı çarezim.
Sevmenin güzelliğini ço ktattım ama sevilmenin güzelliğini hiç tatmadım. Acaba arasında ne kadar fark var ikisinin bunu ne zaman öğrenecem acaba. Ömrüm yetebilcekmiki bunu öğrenmeye. Açıkcası öğrenmek isterdim sevilmenin güzelliğini. O zaman belki soludugum havanın bir tadı olur, belki o zaman geçen zamanın bir anlamı olur. Belkide bu hayatın yaşamamın güzel bir anlamı olur.Ama doğru yaa çok şey istiyorum ben. Böyle birşey benim için çok. Bu sözüne işte katılıyorum. Bu mutluluk benim için çok. Bens evmekle yetinirim. Sevilmeye ihtiyacım yok.
O yüzden senden beklemiyorum seviyorum lafını. Gereğ iyok söylemenin ben söylüyorum yeter. ikimiz içinde söylüyorum o bana yeter. Şimdi söylediğim ama senin için. SENİ ÇOK SEVİYORUM...
pusucukurt ( MUSTAFA KURT )
__________________ |